Öncelikle herkese merhabalar keyifli forumlarUzun bir süredir siteyi takip ediyorum. Bir türlü motor alamadığımdan aranıza pek katılamadım. Şuan çok kararlı bir şekilde bu sefer almak istiyorum. İhtiyaçlarım doğrultusunda balansörlü dd 250 lilerde karar kıldım. Herhangi motor tecrübem yok ama b sınıfı ehliyetim ve araba kullanmışlığım var.
İzmirden öğrenci olarak katılıyorum. Okul, ev ve dağcılık hayatım bu 3 ünden ibaret. Motorda tam benim ihtiyacım olan yegane şeyNedenlerime gelirsek; gezmek için, malzememle beraber tırmanış rahatça ve keyifle gidebilmek için, uzun yol hevesi için, otobüslerden kurtulmak için...
![]()
Neyse, herkese keyifli forumlar dilerim tekrardanTemennim kışın 250 cc motorların fiyatlarının düşmesi ve yazın tırmanış sezonu başlamadan ehliyeti alıp trafiğe çıkmak
![]()

YOK
İzmir
B Rh (+)
Uzun bir süredir siteyi takip ediyorum. Bir türlü motor alamadığımdan aranıza pek katılamadım. Şuan çok kararlı bir şekilde bu sefer almak istiyorum. İhtiyaçlarım doğrultusunda balansörlü dd 250 lilerde karar kıldım. Herhangi motor tecrübem yok ama b sınıfı ehliyetim ve araba kullanmışlığım var.