Şimdi size neden gezilerden buluşmalardan uzak kalındığını söyleyim. Tabiiki benim yüzümden :mrgreen: ben motorun taksitlerinin ağırlığından dolayı o kadar ziyarete gelemedim sizleri. Sizler de kovuğunuza çekildiniz haliyle :mrgreen:

Şaka bir yana.. Ben biraz daha sık gelsem aslında cidden olurdu bir hareketlenmeler. Çünkü geldiğimde emirvaki yapıp, hadi gelmişken herkesi göreyim diyorum, bahaneyle bi buluşma oluşuyor. :| saolsun birçok arkadaş da iştirak ediyor. Ama şu da var ki hareketsiz günlerin sebebi aslında forumdan uzaklaşmış üyelerimiz. Öyleki birçok daimi üyemiz, kemik kadro üyelerimiz çok zamandır uğramıyor. Mazeretleri sebepleri vardır illaki. Ama bu da neden buluşma yapılmıyora getirilmemeli bence. Celil abi maddi durumlardan dolayı çok hareket edemiyor, anlayış göstermek gerekir. Şu da var ki, illaki Celil abi pek çıkmıyor diye de faturayı ona kesmemek gerekir. Bir kişi ortaya laf atsa, müsait olanlar da ona uysa, yine güzel vakit geçirebilirsiniz. Düşünüyorum ki, bir çoğunuzda arkadaşlarınızın telefon numaraları var. Birbirinizi arayın, mesaj atın. Bu pazar bişeyler yapalım mı diyin. gidin mangal yapın, gezmeye tozmaya gidin. fotoları da gelin buraya paylaşın göğsünüzü gere gere. işte bakın biz bugün bu kişilerle gezdik bunları yaptık. Hatıra olarak da fotoları bunlar...

Velsahıl, ekipteki durgunluk ekip üyelerinin yoksunluğundan kaynaklanıyor. Çuvaldızı kendimize iğneyi başkasına batırmalıyız bazen.