Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Neden ?

Ruşen
    Turizm İşletmeci,Emlak Expertiz
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bencede ortada gözüken sadece CELİL herşey onun sırtına yüklenmiş.(CELİL'e sölenecek laf yoktur, bugüne kadar gösterdiği özveri ve çabaları takdire şayandır, şahsen kendisine teşekkür ederim.) Moderatör arkadaşlarında durumu, mazeret ve gerekçeleride belli oldu. Demek kaderde bu sezonu bu şekilde kapatmak varmış. Hayırlısı olsun...

2'li 3'lü ve bireysel takılmalara devam.(Ne kadar zevk alınabilirse :()

NOT:Bu zamana kadar öyle veya böyle bir şekilde bu grup idame ettirilmiş....? Yeniden yapılanma ve Yönetim ile disiplin kurulu olan görev dağılımı yapılmış,kurumsallaşma (kurallı şartlı şurtlu diğer motosiklet kulüpleri gibi) yönünde adım atılması zamanının geldiği kanaatindeyim. Yüksek katılımlı Toplantı yapılabilecek ortam oluşması şu an için zor gözüküyor.Kimler neden ayrıldı veya ayrılıyor.? dilek ve temennileri tespit etmek çokta zor olmasa gerek. Bence örnek alınacak başlaca grupların başında türk chopper grubu kurallı şartlı şurtlu bir grup, ama onlarda aşırı kurumsallaştılar.
    http://www.turkchopper.com
    ist.grubuhttp://www.turkchopper.com/eski/forum/index.php
    Konu ruschen tarafından (28.October.2013 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    herkese selamlar oncelıkle serkan abıye katılıyorum ama moderatör arkadaslar ve celıl abı yede.

yanlış anlamazsanız en azından sehırlerde kücük hafta toplantıları olsa

ıstanbul ulasımda cok sıkıntılı evet ama antalyada motorsıkletle hemen heryere 20 dk max 30 dk da ulasıla bılıyor
    antalya yada akdenız bolgesınde bı el atmanızda sakınca varmı forumdan ben bı ara denedım de pek tutmadı.....
    antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı bedo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar oncelıkle serkan abıye katılıyorum ama moderatör arkadaslar ve celıl abı yede.

yanlış anlamazsanız en azından sehırlerde kücük hafta toplantıları olsa

ıstanbul ulasımda cok sıkıntılı evet ama antalyada motorsıkletle hemen heryere 20 dk max 30 dk da ulasıla bılıyor
    antalya yada akdenız bolgesınde bı el atmanızda sakınca varmı forumdan ben bı ara denedım de pek tutmadı.....
    Bedirhan buradan antalya ya yapabilecek pek fazla birşey yok bölgeden bir arkadaşın bu işe öncülük yapıp arkadaşları bir araya getirmesi lazım ama bu arkadaşın sabırlı olmasıda gerek zor iş

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Ben bu konuyu şimdi gördüm bikaç şey eklemek istiyorum

Organizasyon işi kolay iş değil arkadaşlar, mekan bulursunuz 10 kişiye yakındır 3 kişiye uzaktır sorun çıkar, kimi çayını beğenmez kimi fiyatı beğenmez. Emin olun bu işin sorumluluğunu almadan çok rahat fikir beyan edebilirsiniz ama işi üstlendiğinizde hiç de kolay olmadığını göreceksiniz. Ben Bursa gibi nispeten basit bir şehirde 6-7 kişiyi toparlamak için o gün en az 10 telefon veya whatsapp görüşmesi yapıyorum. Yine de birileri ya beğenmiyor ya da işi çıkıyor gelemiyor veya gelmiyor. İstanbul gibi trafiği problem bir yerde bunun zorluğunu tahmin ediyorum.

Bana kalırsa bu konu kimse kırılmadan gücenmeden kapansın, çünkü bu havalar 1 hafta sonra bitiyor boşa tartışmış olacaksınız ve 3-4 ay gibi zaten mecburen uzak kalacaksınız. Tartışma yüzünden kopmalar yaşanacak. Gelecek sezon başında ilk toplantıda çözüm ararsınız.

Ayrıca tek bir buluşma mekanı belirlemezseniz bu iş çok zor. Mekanla anlaşma felan da yapmaya gerek yok.

Örneğin bizim Bursada Mık diye bir cafe var. Kim oradaysa whatsapp a mesaj atıyor niyeti olanlar hemen damlıyor full ekip toplanıveriyor.

Birbirimizi itham etmeden çözüm fikirleri sunmak grup açısından daha faydalı diye düşünüyorum.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)