Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ayhan Deveci
    Öğrenci
     DD 150 c
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

çok şaşıracaksınız

28 Ağustos 2013 te Regal Raptor dd 150 e aldım. SOrunsuz bir şekilde kullanırken ruhsat işlemlerimin devam ettiğini sanıyordum. Bir gün tam emniyet biriminin önünde çevrildim, güç bela izin verin gidip alıyım geliyim derken almaya gittiğimde ne öğrendim bir bakın;

Motorumun , motor numarası aynı markalı ve modelli başka bir motorda kayıtlıdır. Bu durumda adına ruhsat çıkamamaktadır. Ana frima bayi ile görüşüp çözüm üreteceğini söyledi ancak hala beklemedeyim. İ

İftira değildir, her türlü kayıt resmi ve belgem mevcuttur. Kullanıcıların yorumlarını bekliyorum , Emre motorun dikkatsizliğinin bana bedeli ise almak için çektiğim kredi oldu. Faiziyle geri ödeyeceğim şimdi. Yazık, çok yazık.

kurye61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgayergün
    petshop toptancısı
     simdilik mondikal 150 mcx
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı AyhanD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    28 Ağustos 2013 te Regal Raptor dd 150 e aldım. SOrunsuz bir şekilde kullanırken ruhsat işlemlerimin devam ettiğini sanıyordum. Bir gün tam emniyet biriminin önünde çevrildim, güç bela izin verin gidip alıyım geliyim derken almaya gittiğimde ne öğrendim bir bakın;

Motorumun , motor numarası aynı markalı ve modelli başka bir motorda kayıtlıdır. Bu durumda adına ruhsat çıkamamaktadır. Ana frima bayi ile görüşüp çözüm üreteceğini söyledi ancak hala beklemedeyim. İ

İftira değildir, her türlü kayıt resmi ve belgem mevcuttur. Kullanıcıların yorumlarını bekliyorum , Emre motorun dikkatsizliğinin bana bedeli ise almak için çektiğim kredi oldu. Faiziyle geri ödeyeceğim şimdi. Yazık, çok yazık.
    Gecmis olsun aldigin firma hangisi ve neden sana yardimci oladilar ki anlamadim

Ayhan Deveci
    Öğrenci
     DD 150 c
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yardımcı olacağız dediler ama halen icraat yok1 haftdaır. Ruhsatsız motorla geçici tescil belgesiyle geziyorum. Zatenservisleri berbat, aldığım günden beri sorunu bitmedi. Elciği kayıyor, gidonu değişiyor, farları gidip geliyor. Aldığım bayinin kabahati büyük ihtimalle, işlemler sonuçlansın daha bir yığın şey açıklayacağım. Şimdi deli gibi motor bakıyorum, işim gereği motor bir zorunluluk bana, anca kafayı yedim. Paramın yattığına mı yanıyım, 3 tane polisin hırsız muamelesi yaptığına mı, durmadan çıkan sorunlara mı. .. Aldığım bayinin daha ilk hareketi fauldu. İçine benzin koydum benzinciye kadar gidersin dedi, yolun yarısında bitti benzin.

Yokuş yukarı itmek zorunda kaldım. Neyseki tanıdık vesairi var, gerekirse medya gerekirse İdari makamlar hepsi devreye girecek. Bana yapılan bu ayıbı siz de duyun istedim

kurye61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgayergün
    petshop toptancısı
     simdilik mondikal 150 mcx
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı AyhanD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yardımcı olacağız dediler ama halen icraat yok1 haftdaır. Ruhsatsız motorla geçici tescil belgesiyle geziyorum. Zatenservisleri berbat, aldığım günden beri sorunu bitmedi. Elciği kayıyor, gidonu değişiyor, farları gidip geliyor. Aldığım bayinin kabahati büyük ihtimalle, işlemler sonuçlansın daha bir yığın şey açıklayacağım. Şimdi deli gibi motor bakıyorum, işim gereği motor bir zorunluluk bana, anca kafayı yedim. Paramın yattığına mı yanıyım, 3 tane polisin hırsız muamelesi yaptığına mı, durmadan çıkan sorunlara mı. .. Aldığım bayinin daha ilk hareketi fauldu. İçine benzin koydum benzinciye kadar gidersin dedi, yolun yarısında bitti benzin.

Yokuş yukarı itmek zorunda kaldım. Neyseki tanıdık vesairi var, gerekirse medya gerekirse İdari makamlar hepsi devreye girecek. Bana yapılan bu ayıbı siz de duyun istedim
    Tabiki gereken yapilir benim demek istedigin firma ismi verirsen oradan alacaklsr varsa veya o firmayla calisilmaz diyorum gerekirse forum olarak ustune gedilir bu isin

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,791
    Beğenilmiş
    7,000
    Ayhan merhaba aramıza hoş geldin
    kendini tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
    yeni makinan hayırlı olsun
    ama biraz sıkıntılı bir başlangıç olmuş sanırım kayıtlara yanlış bir rakam yazılmış çözülemicek bir durum değil en kötüsü firma makinayı değiştirir sorunlarda çözülmüş olur aldığın kredi yanmaz işallah kısa sürede sıkıntılı durum çözülür makinanın keyfini çıkarırsın

Ayhan Deveci
    Öğrenci
     DD 150 c
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba 20 yaşında hem okuyan, hem de iki işte çalışan bir kardeşinizim ben.

Tercih nedenim, yedek parcasinin kilay olmasi ve tarziydi. Ancak servisler çok çektirdi bitirdi beni. Bir daha binmek istemiyorum resmen. Abi hiç bir şeyi doğru dürüst yapamiyorlar, bir de soymaya çalışıyorlar. Iade istedim ben, bagaj imkani daha fazla olan ve daha az prob. cikarticak bir arac ariyorum. Lutfen oneride bulununuz. Is geregi araç ihtiyacim olduğundan kullaniyorum. Çok gerginim bu durum yuzunden, hirsiz muamelesi gordum. Celil abi arac tavsiye edebilir misin bana ? Size sorunsuz iyi sürüşler dilerim arkadaşlar, dikkatli olalim trafikte

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Foruma hoşgeldin Ayhan. Umarım kısa sürede sorunların hallolur. Benzer sorunları başlangıçta ben de yaşadım. Fazladan uğraşacaksın malesef ama sonra herşey yoluna girecek inşallah.

Regal Raptor gibi bana göre Türkiye'de yerleşebilecek tek çin malı motosiklet ne yazıkki kurumsallaşmayı beceremeyecek kişilerin distribütörlüğünde olduğundan böyle kör topal devam ediyor. Motorlarımızın albenisi de olmasa çoktan iflas bayrağını çekerlerdi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,791
    Beğenilmiş
    7,000
    Ayhan türkiye şartlarında pek çoğumuzun bütçesi çin makinalara yetiyor ve bu katagoride alınabilecek en dayanıklı ve güzel choper kasa regal raptor dur markanın 100 - 125 - 150 cc küçük makinaları 250 ve 350 cc ye göre daha zayıftır ama yolda bırakmaz dayanıklıdır başlarda servislerde hepimiz sıkıntı yaşadık ama daha sonra herşey düzene giriyor makinanın huyunu suyunu öğrenip keyfni çıkarıyoruz
    çin makina olarak başka marka tavsiye edemem hepsinin sorunları vardır
    RR türkiyede piyasası oturmuş ikinci eli olan tek çin makinadır

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ayhan Raptorriders ailesine hosgeldin,
    İnsanin hevesini kaciran bir aksilik olmus,ama bence de yeni bir motor verilebilir,
    emre motora sikayet basligi altinda attigimiz mailler var,dikkate alindigini ve okundugunu biliyoruz,sende gonderebilirsin,
    alim sozlemesi yapmissaniz benimle ozelden iletisime gecebilirsin,kanuni yollardan hakkimizi nasil arayabilecegimize bir bakabiliriz

Ayhan Deveci
    Öğrenci
     DD 150 c
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar aldığımdan beri yaşadığım sıkıntıları paylaşmak isterim;

1- Yedek parça( km telinden , arka stop camına kadar. )
    2- Koruma demiri
    3- Allah ın emri servis dorunu, Uyumaz motor zaten bitik, bir plaka taktılar yolda yerden topladım. motomaina ya guveniyordum, bir çanta satın aldım arkaya ikili 2 haftada sağ taraf koptu rezil halde dolaşıyorum.İş yoğunluğundan bir daha bırakamadım bile. yahu kopar mı çanta be kardeşim.
    4- Yol üstünde giderken birden sol elcik aşağı kaymaya başladı, tamamen çıktı ve elimde kaldı, güç bela taktım.
    5- Yine yol üzerinde giderken gidon açısı kaydı sağa meyil verince düz gitmeye başladı, durup elle düzelttim.

motor dikkat ister, yahu yolda başıma gelenlere inana biliyor musunuz ?

6- Elektronik aksamı yüzünden çamlıcanın tepelerinde yolda kaldım, açıp kurcalayıp tak çıkar yaptım sorun düzeldi.

7- Yedek depo sadece 3 km götürebiliyor.3 Sefer elimle itmek zorunda kaldım.

bir kısmı sadece bu arkadaşlar, şimdi ben bir daha binmek ister miyim sizce ...

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler