Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ayhan Deveci
    Öğrenci
     DD 150 c
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yardımcı olacağız dediler ama halen icraat yok1 haftdaır. Ruhsatsız motorla geçici tescil belgesiyle geziyorum. Zatenservisleri berbat, aldığım günden beri sorunu bitmedi. Elciği kayıyor, gidonu değişiyor, farları gidip geliyor. Aldığım bayinin kabahati büyük ihtimalle, işlemler sonuçlansın daha bir yığın şey açıklayacağım. Şimdi deli gibi motor bakıyorum, işim gereği motor bir zorunluluk bana, anca kafayı yedim. Paramın yattığına mı yanıyım, 3 tane polisin hırsız muamelesi yaptığına mı, durmadan çıkan sorunlara mı. .. Aldığım bayinin daha ilk hareketi fauldu. İçine benzin koydum benzinciye kadar gidersin dedi, yolun yarısında bitti benzin.

Yokuş yukarı itmek zorunda kaldım. Neyseki tanıdık vesairi var, gerekirse medya gerekirse İdari makamlar hepsi devreye girecek. Bana yapılan bu ayıbı siz de duyun istedim

kurye61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgayergün
    petshop toptancısı
     simdilik mondikal 150 mcx
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı AyhanD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yardımcı olacağız dediler ama halen icraat yok1 haftdaır. Ruhsatsız motorla geçici tescil belgesiyle geziyorum. Zatenservisleri berbat, aldığım günden beri sorunu bitmedi. Elciği kayıyor, gidonu değişiyor, farları gidip geliyor. Aldığım bayinin kabahati büyük ihtimalle, işlemler sonuçlansın daha bir yığın şey açıklayacağım. Şimdi deli gibi motor bakıyorum, işim gereği motor bir zorunluluk bana, anca kafayı yedim. Paramın yattığına mı yanıyım, 3 tane polisin hırsız muamelesi yaptığına mı, durmadan çıkan sorunlara mı. .. Aldığım bayinin daha ilk hareketi fauldu. İçine benzin koydum benzinciye kadar gidersin dedi, yolun yarısında bitti benzin.

Yokuş yukarı itmek zorunda kaldım. Neyseki tanıdık vesairi var, gerekirse medya gerekirse İdari makamlar hepsi devreye girecek. Bana yapılan bu ayıbı siz de duyun istedim
    Tabiki gereken yapilir benim demek istedigin firma ismi verirsen oradan alacaklsr varsa veya o firmayla calisilmaz diyorum gerekirse forum olarak ustune gedilir bu isin

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Ayhan merhaba aramıza hoş geldin
    kendini tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
    yeni makinan hayırlı olsun
    ama biraz sıkıntılı bir başlangıç olmuş sanırım kayıtlara yanlış bir rakam yazılmış çözülemicek bir durum değil en kötüsü firma makinayı değiştirir sorunlarda çözülmüş olur aldığın kredi yanmaz işallah kısa sürede sıkıntılı durum çözülür makinanın keyfini çıkarırsın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler