herkesin bayrmı ktlu olsun aranıza yeni katıldım mutluyum (:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
gazimagosa
A Rh (+)herkesin bayrmı ktlu olsun aranıza yeni katıldım mutluyum (:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hoşgeldin ÇağrıKıbrısta öğrenciksin, 250'lik veya 350'lik, 6000tl bütçeye kadar motor bakıyorsun, mutlusun. Peki nerelisin
![]()
"CaRPe DieM"
regal raptor
gazimagosa
A Rh (+)Vanlıyım abi ama burda okuyorm sakin ve iklimide motora uygun ondan düşünüyorum bizim oralar gibi degil (:
ilk 3G vanda vardı gar gış gıyamet :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Van'a da selamlar olsun o zaman![]()
"CaRPe DieM"
regal raptor
gazimagosa
A Rh (+)abi aslında sorm cok ama önce bi hangi motor olacak karar vermlyim regalraptor dusunuyrm ama hangi modeli karar weremedim cünkü şeklina bayıldım motorun bide ben hız tutkusu olan biri deilm uzun yolda bile en fazla 100 km/h yaparım ama yokuş güçü lazım tabi internette cok ilan var ama karar veremyrm sizin gözünüze carpann ilan olrsa yrdım beklerim abi saygılarla...
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)ilanları inceleyen arkadaşlardan fikirler olacaktır.
zaten hız konusunda çok iyi değiliz. Malum, hem chopper, hem de düşük cc motorlarız. Ama bu motorun da doğası bu. Yani senin ruh yapında kişiler olmalı bu motor içinkilonu veya artçı durumunu bilmiyorum fakat yokuş çıkarken rahat tırmanmak için yüksek cc tercih etmen önemli tabi..
"CaRPe DieM"

Honda Shadow VT750C
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)benim motor 150 lik ama yokuşlarda bana mısın demiyorilk motorun mu olacak ?

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Hoş geldin Çağrı, keyifli forumlar
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba çağrı aramıza hoş geldin :D
motoru kıbrısa götürmek istiyorsan götüremezsin ülkeler arası işlemi yapman lazım çok sıkıntılı ve pahalıya patlar
yokuşlarda sağlam olsun dersen en kuvvetli regal raptorlar 350cc dir ama fiyatı en yüksek olandır 250cc de güzeldr iyidir oda olabilir sen önce sana uyan modeli belirle bizler elimizden geldiğince yardımcı oluruz![]()
regal raptor
gazimagosa
A Rh (+)tşk ederim abiler ... usta yok kıbrısa motru gtrmk zor deil arkdaslarım getiriyor araba dahi oluyo burda sigorta yapıyoz yetiyor zaten bende 250cc düşünyrm 80 kiloyum 1.80 boyum 350 cc bütcemi aşıyor gerekte yok bence . bikerede temiz motor bulmalyımki gidip alıp döneyim kıbrıstan gidip gelmek kolay degil adana mersin civarında bakıyrm genelde ama pek bişi cıkmıyor :(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)