Fatih basin sagolsun allah geride kalanlara sabir ihsan eylesin arkadaslar bu hafta sonu duzcede avda olacam cok katilmak isterim ama malesef
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
simdilik mondikal 150 mcx
istanbul
0 Rh (-)Fatih basin sagolsun allah geride kalanlara sabir ihsan eylesin arkadaslar bu hafta sonu duzcede avda olacam cok katilmak isterim ama malesef
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Dokin. Güzel bir muhabbetşinaz ortam oluşacağına eminim. Neden olmasın. Diyorum. Fakat;
Ben istanbul ekibi sağlam kadro gelseydi katılacaktım. Ama görüyorum ki başı çekecek çıkmayınca ekibi toparlamak zor ve sıkıntılı olur. Bu geziyi erteleme taraftarıyım. [smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Başın sağolsun Fatih ..
Bak şimdi :|
Salih gelirse Celil abi gelir, Celil abi gelirse Cihan gelir, Cihan gelirse Doğukan gelir, Doğukan gelirse Bilgi ünv ekibi gelir. O gelir bu gelir :mrgreen::mrgreen:
Domino etkisi :lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sorumlu hissettim kendimi :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Abim yaa. nasıl da çözdü hemen![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Malesef yalan oldu sezon kapandı artık toplu sürüş için yeterli katılım olmaz hatırınız kırılmasın diye başlık açtım ama tahmin ettiğim sonuç oldu bundan sonra yaza kadar güneşli günlerde anlık yakın görüşmeler olur :|
GEZİ YETERLİ TALEP OLMADIĞINDAN HAVANIN KAPALI VE SOĞUK OLUŞUNDAN DOLAYI İPTAL EDİLMİŞTİR
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)