Selamlar motorcu Abiler. Sonunda kendime siyah bir yakışıklı aldım DD250-E9. İlk defa motor kullanıyorum. Bol bol sizden tavsiye nasihat isteyeceğim. İstanbul anadolu yakasındayım. En kısa zamanda görüşmek dileği ile.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor DD 250
istanbul
A Rh (+)Selamlar motorcu Abiler. Sonunda kendime siyah bir yakışıklı aldım DD250-E9. İlk defa motor kullanıyorum. Bol bol sizden tavsiye nasihat isteyeceğim. İstanbul anadolu yakasındayım. En kısa zamanda görüşmek dileği ile.

Honda Shadow VT750C
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hayirli olsun kadir aramiza hosgeldin allah kaza bela vermesin guzel ve keyifli surusler dilerim sanaen kisa surede de gorusmek uzere
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Kadir sonunda sende hayellerine kavuştun yeni motorun hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin![]()
![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hayırlı olsun hoşgeldin![]()
"CaRPe DieM"

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
regal raptor DD 250
istanbul
A Rh (+)Hoşbuldum abiler. Daha önce motosiklet ve trafik tecrübem olmaması dolayısıyla şu an sadece kampüs içinde kullanıyorum. bir müddet daha böyle devam edecem. İki defa motoru devirdim bile. Koruma demirlerinin kıymetini o kadar çok biliyorum ki şu an. Motor biraz ağır diye dönüşlerde hala problem yaşıyorum. İyice kendimden emin olmadan trafiğe çıkmayı düşünmüyorum. Zaten önümüz kış acelem de yokTekrardan hoşbuldum. İyi dilekleriniz için çok sağolun.
Konu kadir-25 tarafından (03.November.2013 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)hoşgeldin kadir. kazasız belasız sürüşler dilerim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)