Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    kurye61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgayergün
    petshop toptancısı
     simdilik mondikal 150 mcx
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Av ve atıcılık klubu

Arkadaşlar yeni kurmuş olduğumuz avcılık ve atıcılık klubune av ve avcılık yapan arkadaşları bekleriz

https://www.facebook.com/groups/170293226499339/

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Sizler için hayırlı olsun vurulacak hayvanlar içinde şimdiden geçmiş olsun..
    Orjinal lazım,Orjin Artvin..Top,tüfeğe son derece meraklıyım ancak balıkçılık ve zararlı hayvan/zorunlu av dışında bu işlere karşıyım.
    Bende bir dayı var yaş 60.Dinine çok hakimdir kendisi çocukluğundan beri avcı.Ayrıca motorcu.3-4 sene önce allah korkusuyla avı bıraktı 1-2 ay önce yeniden başlamış.2 de köpek almış gizlice Bayramda hayırdır dayı dedim,sorma yeğen kendime geldim çok şükür dedi.Öyle bi hastalık bu sanırımki bulaşan kurtulamıyor...

Ayrıca dünyada avcılığın inanılmaz bir turizm geliri sağladığını,bu edinilen gelirler ile hayvan popilasyonunun kat ve kat arttırdığını böylece nesil tükenmesi v.b sorunların ortadan kaktığını tam aksine olması gereken rakkamların tekrar yıllar sonra sağlanabildiğini,zararlı tarım böcekleri,kene vb oluşumların dengelendiği kısacası bilinçli ve kontrollü avcılığın doğaya zararı değil aksine büyük faydası olduğunuda biliyorum...

Lakin benim hissiyatım farklı. Ben bi kuşa tüfekle ateş edip onun canını alamam.Bu benden kaynaklı bir durum o yüzden yanlış anlaşılmasın..
    Konu UCANLAZ tarafından (05.November.2013 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.

kurye61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgayergün
    petshop toptancısı
     simdilik mondikal 150 mcx
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizler için hayırlı olsun vurulacak hayvanlar içinde şimdiden geçmiş olsun..
    Orjinal lazım,Orjin Artvin..Top,tüfeğe son derece meraklıyım ancak balıkçılık ve zararlı hayvan/zorunlu av dışında bu işlere karşıyım.
    Bende bir dayı var yaş 60.Dinine çok hakimdir kendisi çocukluğundan beri avcı.Ayrıca motorcu.3-4 sene önce allah korkusuyla avı bıraktı 1-2 ay önce yeniden başlamış.2 de köpek almış gizlice Bayramda hayırdır dayı dedim,sorma yeğen kendime geldim çok şükür dedi.Öyle bi hastalık bu sanırımki bulaşan kurtulamıyor...

Ayrıca dünyada avcılığın inanılmaz bir turizm geliri sağladığını,bu edinilen gelirler ile hayvan popilasyonunun kat ve kat arttırdığını böylece nesil tükenmesi v.b sorunların ortadan kaktığını tam aksine olması gereken rakkamların tekrar yıllar sonra sağlanabildiğini,zararlı tarım böcekleri,kene vb oluşumların dengelendiği kısacası bilinçli ve kontrollü avcılığın doğaya zararı değil aksine büyük faydası olduğunuda biliyorum...

Lakin benim hissiyatım farklı. Ben bi kuşa tüfekle ateş edip onun canını alamam.Bu benden kaynaklı bir durum o yüzden yanlış anlaşılmasın..

topragım bende trabzonluyum merkez bizim yaptığımızda devletin bize vermiş olduğu yetkiyle gerektiği kadar kotalara uygun ve muntazam şekilde av yapmaktayız tamamiyle barut kokusu ve silah sesini duymak için atıcılık yapıyoruz katılacak arkadaşlarımızın av için belgesi olmak zorunda atıcılık için se gereklı izinleri biz alıyoruz zaten katılmak isteyen arkadaşları aramızda görmekten gurur duyarız

Mustafa Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa hoca
    öğretmen
     dominar 400
     istanbul
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    15
    isim de iyi imiş 1453
    Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
    yaprakla yağmurun aşkı meselâ
    kim olsa serpilen coşturuyor bizi
    ...
    Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
    belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
    hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
    yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
    hayatımıza kendi adımızla başlardık

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)