Selamlar. neredeyse 5 - 6 aydır Regal raptor dd250-e10 spyder kullanıyorum. ilk motorsikletim ve deneyimim. motorsikleti ilk aldığımda gaz kolunu bir tur hareket ettirmemle ibrede son hızı görebiliyordum. geçenlerde bujiyle ilgili bir sorun yaşadım ve motor 30 dan fazla yapmıyordu. bujiyi değiştirttim hız vs normale döndü. fakatmotoru bayıra vurduğumda bu sefer hızı 90'ı geçmemeye başladı. servise götürme kararı aldım. servis mecidiyeköy'deydi. yolda gazı eski sistemle kullanmaya devam ettim tek tur döndürme . bu sefer bayırlarda yavaşlamaya ve güçten düşüp stop etmeye başladı. biraz bekleyip çalıştırdıktan sonra gazı pompalayarak ilerlemeye başladım ve motor eskisi gibi gitmeye ve bayırlarda zorlanmamaya başladı. ama devamlı gaz pompalamak zorunda kalıyorum. servise götürdüm ve servisteki arkadaş bi kaç tur attı bayır indi çıktı ama bir sorun olmadığını söyledi. gazın bu şekilde pompalayarak verilmesi mi normal veya tek hamlede istenen hıza çıkabilmek mi. eğer bu durum bir sorunsa nasıl çözülebilir ? yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar.

RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)