merhabalar,2.günüm itibariyle 2014 model regal raptor spyder sahibi oldum.Alır almaz yaklaşık 300 km bir yol geldim,ilk uzun yolum olmasına rağmen ekipmanlarımın eksikliği yüzünden biraz üşümeme karşın gayet keyifli bir sürüş oldu.Motorda dikkatimi çeken asıl mesele debriyaj kolunun sertleşmesi ve vitesin geçmemesi idi.Yol boyunca bunu sık sık tekrarladı.Çözüm olarak vitesi, ön ve arka freni sıkıp yavaşlayarak boşa geçirdim.Bunun nedeni nedir?şimdiden teşekkürler

regal raptor spyder
antalya
B Rh (+)

.Motosikleti bugün ustaya götürdüm ve debriyaj ayarını yaptıktan sonra daha geç kavramasını sağlayarak debriyaj ayırmama sorununu çözdü.Ancak debriyaj neredeyse sonunda ayırıyor bunun bir sıkıntısı olur mu?Usta debiryajı ayarladıktan sonra bu seferde ara gazı verdiğim zaman rolantiye düştüğü anda motor istop ediyor bunun sebebi nedir?Ve geçenlerde gaz elçiği tam benzinin bittiği sırada sürekli dönmeye başladı,biraz kurcalamayla dişlisini buldum ama gaz tepkimesinde bayağı bir boşluk var bunun kendim halledebileceğim şekilde bir çözümü var mı? Ön amörtisorun sol kısmında keçeden yağ kaçırıyor,Ustaya bunu nasıl halledebiliriz diye sorduğumda amörtisörün değişmesi gerektiğini ve fabrikadan keçe sipariş edilip olabilirmiş.Ücretini sorduğumda 250 tl ye yaparız dedi.