Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Tekrardan Merhabalar :)

Selamın alekyüm 2 sene önce büyük heveslerle daha motorun üstüne binmeden başlamıştı sevdam ehliyet alıp motoruma binip yanınızda olmayı 4 gözle beklerken hesapta olmayan bir borç çıkınca hayallerimi erteledim kısmet bu zamanlaraymış ehliyete yazıldım direksyon derslerine başladım bu ayın 24 ü sınava girip ehliyetimi alıcam inşallah kafamda bikaç fikir ve sormak istediklerim var yardımcı olursanız bu acemi kardeşiniz çok sevinirdd 250-9b var hem bütcem için hem acemlik için doru bir karar mı taşıyabilirmiyim bilmiyorum tereddütlerim var 1.78 boy 78 kiloyumbirde sizinde öncelik verceğinizi tahmin ediyorum ki üstüme başıma alcağım kıyafet kask korumalıklar ortalama yani normal ayarda kıyafetler diyim bana nekadara patlar ne kadar bütçe ayırlmalıyım)şimdiden çok teşşekür ederim

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin Ömercim. Şimdiden hayırlı olsun, moto camiasına hoşgeldin. 9b konusunda şüphen olmasın taşırım taşıyamam şeklinde. Zaten chopper olduğu için başta yok ediyosun bu şüpheyi..

Kıyafetler hakkında senin nsiyatifine kalmış. Hangi kasktan alıp hangi tarz mont düşünürsün gibisinden. Arkadaşlar sana fikir vereceklerdir.
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Ömer 1 sene aradan sonra tekrar hoş geldin :D
    geçen zamanda en azından ehiliyet ve sürüş eğiitimi olayını başlatmışsın inşallah 24 ünde sınavı verir ehliyeti hayırlısıyla alırsın
    9b modeli çok rahat kontrolü olan bir makinadır ağırlığı hiç hissetmezsin motor kendi dengesini kurar seni zorlamaz
    sürüş techizatı
    mont full korumalı 4 mevsim içliği ve havalandırma kanalları olan modelleri tercih et ortalama 250 tl den başlar
    kask herkesin tercihi farklıdır orta sınıf Ls2 olabilir ortalama 150tl gibi fiyatlardan başlar
    extra olarak dizlik eldiven ve ayakkabıda paran oldukça eklenebilir

Wolki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünal Volkan ALTUR
    Bilgi İşlem
     YAMAHA XMAX400
     İstanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Ömer 1 sene aradan sonra tekrar hoş geldin :D
    geçen zamanda en azından ehiliyet ve sürüş eğiitimi olayını başlatmışsın inşallah 24 ünde sınavı verir ehliyeti hayırlısıyla alırsın
    9b modeli çok rahat kontrolü olan bir makinadır ağırlığı hiç hissetmezsin motor kendi dengesini kurar seni zorlamaz
    sürüş techizatı
    mont full korumalı 4 mevsim içliği ve havalandırma kanalları olan modelleri tercih et ortalama 250 tl den başlar
    kask herkesin tercihi farklıdır orta sınıf Ls2 olabilir ortalama 150tl gibi fiyatlardan başlar
    extra olarak dizlik eldiven ve ayakkabıda paran oldukça eklenebilir
    Bende 10 kasımda baktım daytona 350 spyder 250 ye Benim motorum Spyder 350 direksiyonu gerçekten ağır diğer motorlara göre çok fazla şehir içinde kol ağrıtıyor ama 250 si hissettirmiyor 250 lik spyder iyi o yüzden diyebilirim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Wolki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 10 kasımda baktım daytona 350 spyder 250 ye Benim motorum Spyder 350 direksiyonu gerçekten ağır diğer motorlara göre çok fazla şehir içinde kol ağrıtıyor ama 250 si hissettirmiyor 250 lik spyder iyi o yüzden diyebilirim
    volkan 250cc ile 350 cc spyder kasa olarak tamamen aynılar hiç fark yok senin makinanın gidonu sana ağır geliyorsa bir fark hissediyorsan servise bir baktır gidonun içinde çalıştığı rulmanlar yağlanmak istiyor olabilir

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşbulduk celil abi cihan abi çok teşekkür ederim tecrübelerini çook dikkate alarak hareket edicem ve en yakın zamanda yanınızda olucam inşallah tekrardan teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)