Selamlar Regal ailesi.
Mart ayında aldıgım 250 spyder'im ile bu hafta vedalaşıyorum. Kapalı garaja bırakıcam. Martta tekrarda garajdan çıkarmayı planlıyorum. 2014 Mart ayında bıraktıgım gibi çalışması için neler yapmam gerekir.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor dd250-e 10 2012
İstanbul - Maltepe (Anadolu yakası)
A Rh (+)Selamlar Regal ailesi.
Mart ayında aldıgım 250 spyder'im ile bu hafta vedalaşıyorum. Kapalı garaja bırakıcam. Martta tekrarda garajdan çıkarmayı planlıyorum. 2014 Mart ayında bıraktıgım gibi çalışması için neler yapmam gerekir.
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)İçindeki benzini boşalt.
akünün üzerindeki kabloları çıkart.
motorun lastiklerinin altına betonla temas etmemesi için tahta koy.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Eger 15 günde bir çalıştırma şansın varsa hiçbir şey yapmadan sadece lastikleri betondan temasını kesecek tahtanın üzerine çıkarman yeter yatan motorun lastikleri betona üzerinde kalırsa iner ve makinanın üstünü örtersin
ama çalıştıramam dersen depoyu fulle çünki içinde benzin olan depo hava ile temas etmez paslanmaz benzin olmazsa hava ile temas eden saç paslanmaya yatkındır
akü kablolarını söküp aküyü eve koy ve 3-4 haftada bir şarzını kontrol ettir biterse şarza bağlat şarzı bitmiş bekleyen akü bozulur
ve yukarıda yazdığım gibi lastiklerin altına tahta koy
üzerini bir branda yoksa eski çarşafla,bezle örtünmü tamamdır![]()
Regal Raptor dd250-e 10 2012
İstanbul - Maltepe (Anadolu yakası)
A Rh (+)Herkese teşekkürler hemen işe koyulayım ozaman
Spyder 350
Edirne
A Rh (+)giyeceksin deri ceketi pantolonu, kapalı kaskı eldiveni takacaksın;
haftasonundan haftasonuna çıkacaksın motorla, hem motoru yenileyeceksin hem kendi ruhunu
https://www.facebook.com/wofriders
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)bilgi olarak,
eğer motoru çalıştırmayacaksan ve yağı yeni ise içindeki yağı boşaltıp ucuz bir yağ konulması tavsiye ediliyor. Çıkan yağı ziyan olmaması için oda sıcaklığında bir yerde bekletmek gerekliymiş ama 30 tl için bu işleme katlanılır mı karar senin.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)