Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    mustafa77yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa YILMAZ
    Bilgisayar Opr.
     RR/DD150E-2
     Konya / Ereğli
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    16

Yeni Regap Raptor Yardım.....

Motorum yok ve yenisini almayı düşünüyorum. Sizce hangi modelini almalıyım. Uzun şase hangileri oluyor. internette çok çeşitli resimler var. kafam karıştı. yardımcı olursanız teşekkür ederim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı mustafa77yilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorum yok ve yenisini almayı düşünüyorum. Sizce hangi modelini almalıyım. Uzun şase hangileri oluyor. internette çok çeşitli resimler var. kafam karıştı. yardımcı olursanız teşekkür ederim.
    Merhaba Mustafa aramıza hoş geldin :D
    Forumlar başlığının altındaki Tanışma başlığında kendini biraz tanıtırsan seviniriz
    Hangi motoru alacağına sen karar vericen beklentilerin nelerdir şehir içimi şehir dışımı kaç cc düşüyorsun resimlerde hangi model sana güzel geliyor bütçen ne kadar ?
    250 cc ve 350 cc modeller radyatörlü su fan soğutmalı olan modellerdir her şartta her yola giderler
    temel olarak 3 ayrı kasa var
    1- klasik (küçük kasa)
    2- Daytona (büyük kasa)
    3- Spyder (büyük kasa uzun şase)

mustafa77yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa YILMAZ
    Bilgisayar Opr.
     RR/DD150E-2
     Konya / Ereğli
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    16
    150e-2 düşünüyorum. bulunduğum yer ufak ve ulaşım sorunu yok. 250'likler parasal olarak fazla gelir bana ve su soğutmalılarda sorun daha fazla oluyormuş.
    daha özceden zealsun 125-6 vardı ve çok memmundum. 115 hız ypıyorsum tek kişi. üstten eksantirikli olduğundan rampalarda çok iyiydi. 150'lik kanuniyle başabaş gidiyordu. Regal Raptor 150e-2'de bu performansı bulabilirmiyim.
    Birde 150e-2'de balansör varmıdır?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    150e-2 düşünüyorum. bulunduğum yer ufak ve ulaşım sorunu yok. 250'likler parasal olarak fazla gelir bana ve su soğutmalılarda sorun daha fazla oluyormuş.
    daha özceden zealsun 125-6 vardı ve çok memmundum. 115 hız ypıyorsum tek kişi. üstten eksantirikli olduğundan rampalarda çok iyiydi. 150'lik kanuniyle başabaş gidiyordu. Regal Raptor 150e-2'de bu performansı bulabilirmiyim.
    Su soğutmalı modellerde fazla sorun oluyor diye bir durum yok 250cc ve üstü modeller 150cc ye göre daha sağlam ve dayanıklıdır
    Eski makinandan aldığın performansı 150cc den alamazsın o performansı RR larda 250cc ve üstünden alabilirisin
    150 cc lerde 2012 modelden öncesi blansörsüz 2012 senesinden sonra gelen yeni kasa olanlar blansörlü olması lazım ama görmedim alan arkadaşlar net cevap verir

sercan.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sercan
    İşsiz
     DD250E-6C "FAK85"2014
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benim bildiğim 2012-2013 modellerde balasor var (benimki 2013 ve var )150ccde belki kanuni kadar çabuk hızlanamassın çünkü ekstra çantalarin ruzgar direnci ve motorun boş ağırlıgı 150kg. Ancak 100 km hızı çok rahat gorur zorlarsan 110kmyede çıkarsın :mrgreen: umarım yardımcı olabilmişimdir.
    RR-ANKARA
    FAK85

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)