Motorun balansörlü olup, olmadığını nasıl anlarız.
Sadece blok rengi siyah olanlarmı balansör lü?
Dd150e-2f almayı düşünüyorum. 150cc'lerde balansör varmıdır?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR/DD150E-2
Konya / Ereğli
0 Rh (-)Motorun balansörlü olup, olmadığını nasıl anlarız.
Sadece blok rengi siyah olanlarmı balansör lü?
Dd150e-2f almayı düşünüyorum. 150cc'lerde balansör varmıdır?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)150 cc RR larda 2012 ve üstü yeni kasa olanlar blansörlü altı blansörsüz
250 cc ve üstü modellerde 2011 model ve üstü yeni kasa olanlar blansörlüdür
siyah motor bloku olayı 2011 modellerde eski ve yeni kasa aynı model yazabiliyor bu modellerde motor bloku siyah'sa ve motora oturduğunda egsoz ayak hizanda ekliyse (içinde katalizatör var) blansörlüdür
alt ve üst modellerde motor rengi gümüş renklidir

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)2011 senesinde gelen ilk blansörlü makinaların motor blokları siyah geldi sonraki senelede farklı renkler geldi hangi modelde ne renkti karışmaya başladı
senin dediğin gibi 2011 modeli 2013 diye geçen sene çıkan kanuna göre veremezler türkiyeye hangi sene giriş yaptıysa o senenin modeli yazılmak zorunda![]()
yok
ankara
0 Rh (+)değerl arkadaşlar benim bikaç sorum olucak sizlere ben spyder 350 cc almayı düşünüyorum ALLAH nasip ederse şimdi bunlar standart rr diyemi başlıyor yaoksa rr ayrı bir modelmi birde bu motorun 350 cc olup olmadığını nasıl anlarım ve bugün bir arkadaşın motoruna talip oldum 2009 konuşmamızda benim motorumda balansör yok dedi spyderlerin hangilerinde balansör var ve olup olmadığını nasıl anlarım yardımcı olursanız çok sevinirim..

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Merhana Şahin aramıza hoş geldin
Önce kendini tanışma başlığında tanıtır ve pofilindeki tel ve soyisim eksiklerini tamamlarsan seviniriz
Sorularına yardımcı olamaya çalışayım
Regal Raptor makinanın markası Speyder ve Daytona model isimleri
Daytona modellerinin hepsi blansörlü titreşimsiz yenilenmiş motora sahip
Spyder'ler 2011 yılı sonu gelen ve sonrasındaki makinaların hepsi blansörlü motora sahip kasa olarak fark yok blansörlü makinaların egsozlarının ince ayak altında kalan yerinde borunun üzerinde ek vardır ekin içinde katalizatör var eksozdaki ekten blansörlü yeni model olduğunu anlayabilirsin
İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun
yok
ankara
0 Rh (+)inşallah abi çok teşekkür ederim.
regal raptor dd250 e 9b
antalya
A Rh (+)arkadaşlar selam antalyadan katılıyorum aranıza bir ay oldu regal alalı ilk 500 km yi tamamladım hayırlısı ile balansörlü motoru nasıl ayırt edeceğiz resim atabilecek var ayrıca bu özellik yoksa titreşimi engellemek için ne yapılabilir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)