Sonunda Spyder ıma kavuşmuş bulunuyorum bir çok aksilik olmasına rağmen önceden aldığım önlemlerle aştım zorda olsa, iş yerime getirdim oğlumu zaten havalar iyice düzelene kadar pekte dışarı çıkartmıcam zira sadece scooter ( 5 sene önce ) kullanmış biri olarak motor bana çok atak geldi yanlışlıkla gaza yüklendiğimde fırlayıştaki suratımı görmenizi isterdim :D ilk acemiliğimide kadıköyden gelirken vapurda yaşadım vapur yanaştı inicez marşa basıyorum basıyorum motor çalışmıyor "aha sıçtık" derken yandaki motorcu arkadaş "dostum ayaklığı kaldır" demesiyle ben magmaya doğru yol aldım zaten :D :Dişyerimin içinde bulunduğu sitenin koridorları otoban gibi hava kötü olsada hergün sitede 1-2 saat kullanmayı düşünüyorum sampalar yokuşlarda var kendimi iyice denerim, darısı kavuşamayanların ve kavuşmak için uğraşanların başına
yardımları içinde CELİL hocama ayrıca teşekkür ederim
![]()

Regal Raptor 250 cc Spyder
istanbul
A Rh (+)
işyerimin içinde bulunduğu sitenin koridorları otoban gibi hava kötü olsada hergün sitede 1-2 saat kullanmayı düşünüyorum sampalar yokuşlarda var kendimi iyice denerim, darısı kavuşamayanların ve kavuşmak için uğraşanların başına
yardımları içinde CELİL hocama ayrıca teşekkür ederim