Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Zekeriya beyaz
    öğrenci
     pejo 103
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal Raptor Hakkında

Arkadaşlar Merhaba,

Bu RR hakkında biraz bilgi sahibi olmak için interneti kurcaladığımda çok farklı bilgiler çıkıyor karşıma. Galiba bu motorları Türkiye'ye Emre motor getiriyor ama öyle bir sayfaları varki motorların üstüne paint ile yazılmış bilgiler :D
    Bu motorların her birinin teknik özelliklerini bulamadım. Bazı yerlerde 17 HP bazı yerlerde 19 diye geçiyor. 350 spyder için amerika menşeeili bir sitede 320 cc yazıyordu. Tüm bu bilgilerin doğru olanlarına nereden ulaşabilirim.

Ankara'da öğrenciyim, şimdiki motorumu hiç arıza yapmamasına rağmen servisleri yüzünden satacağım. İlgi 0 dan bile aşağıda, 10 liralık işe de 5 kat para istiyorlar. Kırk yılda garantilik bir işi oldu 10 gündür hala çözemedik. RR'un servisleri nasıldır. Disbirütor servislere herhangi bir yaptırım uyguluyor mu ? Yoksa diğer çin malı motorların servisi gibi bunlarda bakımlarda sadece yağ değiştirip 75 tl alanlardan mı ?

250 cc DAytona veya Spyder düşünüyorum. Bu iki motor arasındaki fark sadece görsellik midir ? Eğer öyle ise 1,70 boyunda 60 kg ağırlığında birisi olarak hangisini almalıyım ?

Büyük kısmını uzun yolda kullanacağım, otobanda 2-3 saat 130-140 gitmek bu motor için problem midir ? Şimdiki 125 cc motorumla 3 saat 100-110 gidebiliyorum hiç durmadan.

Son olarak 2. el sitelerinde bu motorlardan yok, nerelerden 2. el bulabılırım.

Biliyorum bu sorular deflaarca soruldu, her birisine ayrı ayrı sabrederek cevaplar verdiniz. Şimdi keratanın birisi yine aynı soruları soruyor. Aynı sabrı bu kerata için de gösterin lütfen. Çünkü geriye doğru 15-20 sayfa taradım bulamadım soruların cevaplarını.

Edit: (O görüntüleyen 5 kişi niye cevap vermiyor arkadaş ? :D)
    Konu ExpForCuTT tarafından (07.December.2013 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)