Sedacım gitmeni içimize sinderemiyoruzgitmeee Burda seni bu kadar seven varken nasıl gitcen. Neyse akşam daha detaylı olarak konuşuruz. Ama akşama kadar bir kez daha düşün derim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal
İstanbul
0 Rh (+)Sedacım gitmeni içimize sinderemiyoruzgitmeee Burda seni bu kadar seven varken nasıl gitcen. Neyse akşam daha detaylı olarak konuşuruz. Ama akşama kadar bir kez daha düşün derim.
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Saat 19.00 - 19.30 arası Sirkeci Arabalı Vapur iskelesinin orada buluşup beraber gitmek isteyen var mı?
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)söylemiştin gideceğini ama ciddiye almamıştım![]()
![]()
:( ...gitmemeni tercih ederdim bana sorsalar, ama sormadılar
...hayırlısı olsun gülüm sen gelirsin .biz gideriz sen daha çok gelirsinnnnn.... :evil: :evil: :evil: :evil:
NİHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ben varımmm beni bekle olurmu ben hiç bilmiyom yolları ...
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yaww nereye gidiyon gidemicenki bizi ziyaret edesin sen anca bursayı ziyarete gidersin sık sık olmasadachopell Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Tamam Hocam. Saat kaçta orada olalım.inci Nickli Üyeden Alıntı
19.00 iyi mi? (Erken çıkasım var biraz)
Tamam diyorsan 19.00 Arabalı Vapurun orada. Numaram var sanırım sende.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
(Dövüş Kulübü)
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)19 iyi nihat ama trafik olursa 10 dakika gecikme payım olabilirmi sence ?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
E-250
İstanbul
0 Rh (+)10 dakika mı?inci Nickli Üyeden Alıntı
Sen iste hocam, 1 tam gün bekleyeyim seni... ne demek!
(Dövüş Kulübü)
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)canımsın yaaaa... :D :D![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Seda'ya veda akşamı olduğu için ben gelmiyorum! Size iyi vedalaşmalar, ben veda sahnelerinden hiç hoşlanmam!! Bi ara Bursa'ya gider görürüm ben onu!
Hem zaten Bursa'ya gitsin o! Ben de geceleri ortamlara akacak eküri arıyodum kendime! Yaşasın özgürlük diye bağıran bir ekürim olur artık!! Nihohohoo!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Budur işte kardeşim yok öle bedavadan istanbulu terketmek Doğan hazır ol hergecemiz dolu olucak bundan sonra
hııııııııın hıııııııııınnnnn hııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)