Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 8 Toplam 19 Sayfadan BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu
Toplam 184 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CapiTan QusDo Nickli Üyeden Alıntı
    (((((. İNCİ Motoru satıyormuşsun emredeki mustafadan duydum doğruysa eyer almayı isterdim ama benim 1oo regali kime verecem onu bilmiyom 2,700 den alıcı bulursam senin motoru alırım olmazsa hayırlısı olsun benimde ogünplakanının plastik hamurdan camurluğu kırılmışdı emreye gelmiştim hatta ogün sende patlak eksozunu gökhan abiye kaynak yaptırıyordun benim ogün siyah regali,gördün sata biirsem senin 250 lilğe talip olurum.!!)))))))

emanet olun
    evet satıcam makinayı ...haber bekliyorum senden o zaman
    .
    Alıntı ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
    Güzel bir akşamdı.....Deli zabitle konuşmak lak lak yapmak istedik ama adam yemek yemeksinden fırsat bulamadık.Zabit kardeş koltukta padişah divanına benzemiş.MAŞALLAH...
    Evet Murat güzel bir geceydi ama sen kaybodun sonra ... :( gelmedin bizimle hiç sohbet edemedik...zaten hiç göremiyoruz seni bir geldin -bir kayboldun ... :(

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çok güzel bir akşamdı ,sürüşümüzde çok güzeldi...
    : seda güle güle ama ; sanki gitmeyecekmişin gibii...
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Evet güzel bi akşamdı gerçi Seda kardeşimizi ikna edemedik ama olsun artık Bursa yolları taştan olacak herhalde
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı
    Abooo Doğanım ne diyosun sen!! Hem de motorunan geliyosun hA?
    motorumuzla istanbul trafiğinde ilk günümüzde bizi yalnız bırakanlar utansın :hayir:
    foam party :mrgreen:

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı doğan Nickli Üyeden Alıntı
    motorumuzla istanbul trafiğinde ilk günümüzde bizi yalnız bırakanlar utansın :hayir:
    Vaaay bi de tavır yapılıyo yani?? Ben gitmiyorum kardeşim Bursa'ya... İstanbul kazan biz kepçe gezeriz istediğin kadar artık!! Nasılsa artçın da yok! Buluruz birer artçı kendimize.. İlk gününde yalnız bıraktık ama devamında beraberiz! Bizi bırakıp gidenler utansın!!!!!!!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Vaaay bi de tavır yapılıyo yani?? Ben gitmiyorum kardeşim Bursa'ya... İstanbul kazan biz kepçe gezeriz istediğin kadar artık!! Nasılsa artçın da yok! Buluruz birer artçı kendimize.. İlk gününde yalnız bıraktık ama devamında beraberiz! Bizi bırakıp gidenler utansın!!!!!!!
    çok gaz verdik ama olmuyor. gidecem diye tutturdu. serhatım tikkatleri üzerimize çekmeyelim ekip yavaştan tamamlanıyor. yeniköylü de ekipten . çok büyük planlarımız var :evil:

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sen merak etme Doğan'ım!!! Yol gidene yakışır! Kiminin yolu Bursa'ya gider, kimininki Reina'ya, Sortie'ye... Nihuhahahahaaaaa!!!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    çok gaz verdik ama olmuyor. gidecem diye tutturdu. serhatım tikkatleri üzerimize çekmeyelim ekip yavaştan tamamlanıyor. yeniköylü de ekipten . çok büyük planlarımız var :evil:
    Doğan ne iş kolay gelsin bölücülük ha, demek yavaştan ekibi tamamlayıp sonra gezeceksiniz. Admin Alper duyuyorsun değilmi.
    Hani dün akşam toplandınız hiç resim yokmu. Tayfun yemek yedi sizler seyrettiniz hepsi o kadar mı, bari onun resmini çekseydinizi hepsi bu diye. Ohoooooooooooooo nerde bizim eski Bakırköy buluşmaları. Neyse bu ilk di artık haftaya canlanır daha sonra da resimler gelir, sabredeceğiz anlaşılan.

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Mehmet abi Tayfun cezeryeleri de getirmedi akşam anladık ki;o cezereyler çoooooktaaaaaaaaaaaaaaaan midelere inmiş ...kino babaya şikayet edicem fallaaa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
    Bu arada bizim toplantılarımızda da ,katılım oranı yüksek ve geçirdiğimiz vakit güzel...
    Dikilitaş"ta toplandık sohbet ettik ,çay içtik,motorları denedik(kimseyi rahatsız etmediğimizi de belirteyim ),sonra,hep birlikte muhteşem bir gurup sürüşü ile sirkeci,karaköy üzerinden ortaköy"den sonra bebek parkında bitirdik sürüşü ,parkta yine sevgili arkadaşlarımızla çok güzel bir sohbetin ardından dağıldık...Tekrarını dileriz inşallah ..bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum ... resimler gelir bu gün abi biraz daha bekleyelim... :D
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    Doğan ne iş kolay gelsin bölücülük ha, demek yavaştan ekibi tamamlayıp sonra gezeceksiniz. Admin Alper duyuyorsun değilmi.
    Hani dün akşam toplandınız hiç resim yokmu. Tayfun yemek yedi sizler seyrettiniz hepsi o kadar mı, bari onun resmini çekseydinizi hepsi bu diye. Ohoooooooooooooo nerde bizim eski Bakırköy buluşmaları. Neyse bu ilk di artık haftaya canlanır daha sonra da resimler gelir, sabredeceğiz anlaşılan.
    mehmet abi benimki bölücülük değil. bursaya gitmeye niyetlenen birilerini caydırmak için çapkınlık ekibi kuruyoduk. yoksa başka niyetimiz yok. istersen sende gel ekibe :mrgreen: :mrgreen:

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    mehmet abi benimki bölücülük değil. bursaya gitmeye niyetlenen birilerini caydırmak için çapkınlık ekibi kuruyoduk. yoksa başka niyetimiz yok. istersen sende gel ekibe :mrgreen: :mrgreen:
    "Kuruyoduk" ne demek abicim??? Kurduk bile, Bursa'dakiler derdine yansın!!! :P

Sayfa 8 Toplam 19 Sayfadan BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)