Yawww herkesi anladım da, ben niye yapamıyorum!! Alla allaa!
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Yawww herkesi anladım da, ben niye yapamıyorum!! Alla allaa!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kimsenin ruhu duymaz diceklerki duyarız eğer duyuyo olsalardı dun akşamdan dolayı burası çalkalanırdı dimi demekki duymazlar
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
YOK
İstanbul
0 Rh (+)BİZDE RESİM ÇOKTA ATMAYA VAKİT YOK :lol:
Sabırlı olun biiiirazzzz:D
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Dün akşam çapkınlık yapıldı ve benim haberim mi yok???yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Yapabilen çapkınlık yapsın arkadaşlar bu ne böyle ya sedanın bursaya gitmesinimi beklediniz allah allah :D diycem başka bişey demiycem
takılın kafanıza göre :lol:
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Evet hepimiz bu kutlu günü bekliyoduk çapkınlık yapmak için!!! :D :D :D
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)herkesi ben ayartıyomuşum izlenimi olmasın arkadaşlar. hadi serhatım tek tabanca. ama yengelerin hedefi haline gelmeyelim sonra.moonchild Nickli Üyeden Alıntı
foam party
:mrgreen:
YOK
İstanbul
0 Rh (+):lol:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bişi olmaz kardeşim bizi bilen bilir
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
-
İstanbul
A Rh (+)Doğan, Ebru muydu ne o kiz gene sordu seni. En son Yesilkoye felan gitmissiniz ama telefonlarina cevap vermiyormussun ayip olm kiza, yapma bole seyler ha baska bulduysan da haberim olsun ;-)
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)