Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhabalar..

Hybrid View

Emre77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Can Açıkel
    Esnaf-Öğrenci
     Regal Raptor 250 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhabalar..

S.a. beyler foruma yeni katıldım hem bi tanışma faslı olur hemde aklımdaki birkaç soru işaretini gidermek istedim forumu RR almaya karar verdğmden beri takip edyorum açtığınız bazı konular çok işime yaradı saolun

bugün motorumun gelişiyle kaydoldum forumunuza regal raptor 250 spyder aldım ilk olarak sormak istediğim motoru kendi arabamıza yüklemiştik indirirken emaneten bi platform yaptık altı braz sürttü motoru indirdikten snra yerde beyaz şeffaf kıvrık bi boru parçası gördüm motordan çıktığını öngörerek altına baktım giriş yerini göremedim hiçbiyerde ilk olarak altta uzanan iki adet ucu açık siyah boru parçası gördüm braz kurcaladım içinden 1-2 damla benzin çıktı o boruların bunları birleştiriyormuydu acaba diyerekten denedim girmedi onlara forumda bi arkadaşta aynı sorunu yaşamış araştırdım o uçlar boşta kalmalıymış herneyse çok uzattım

ilk olarak bu şeffaf boru parçası hava filtresinin çıkışımı öyleyse nereye takmam gerekiyor
    ikinci sorum ise spyder ilk alındığında rodajı nasıl olmalı ve yapılması gereken başka şeylerde varmı ?

şmdiden teşekkür ederim tekrardan merhabalar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Emre aramıza hoş geldin :D
    Yeni spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
    Altta gördüğün iki borunın biri benzin deposu tahliye hortumu diğeri yağ tahliye hortumu senin bulduğun 3 üncü bir hortum akünün üzerinde tahliye hortumu var o olabilir değilse makinada başka o tarz hortum yok makinaya ait değildir
    Rodajda ilk 1000 km ye kadar makinayı yüksek devirlere çıkarmadan 80-90 km yi geçmeden ani fren ve hareketlerden kaçınarak kullanmak gerekiyor

Emre Can Açıkel
    Esnaf-Öğrenci
     Regal Raptor 250 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşbulduk
    İlgin için teşekkürler abi. "abi" diyorum çnkü dediğim gibi motoru alma aşamasındayken forumda çok konuya baktım çoğu konuda hemen hemen her konuda sorunları olanlara yardım etmişsiniz braz ordan biliyorum sizi meşhur "celil abi"

dediğiniz gibi sadece aküde varsa o tarz bi parça sanırım motorun altında işi olmaz ben genede atmıyım dursun kenarda.

birde motoru almak için 1 ay beklemek zorunda kaldım bana denilene göre ötv si yatırılmıyormuş RR incelemeye alınmış bugün sorun çözüldü derken ötv yatırılması için 1 hafta daha beklicekmişim bu konuda herhangi bi bilginiz varmı ?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Emre forumu bir süredir takip ettiğni anlaşılıyor elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum
    Normal şartlarda ötv hemen yatırılır bekleme olayı yoktur ama senin söylediğine göre firma bir denetimden geçtiği için işlem yapamıyorlar çözülür sorun olmaz firma RR u 8 yıldır getiriyor sorun neyse çözerler
    akünün tahliye hortumunu 300 km bakıma gidince kontrol ettirmeyi unutma yoksa oradan çıkan asitli su boyayı bozuyor

Emre Can Açıkel
    Esnaf-Öğrenci
     Regal Raptor 250 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Eyvallah abi şu boru parçası olayında içime su serpildi motoru çalıştırmakta bile kararsız kalmıştım birde daha ilk günden parçaları dökülüyosa vay halime diye yakınmaya başlamıştım yavaştan acemilik

birde hazır aklımdayken motorun ilk 300-500 bakımı yapılmak için yetkili servise götürülmesi gerekiyormuş İstanbul pendikte oturuyorum yakınlarda iyi bi yetkili servis varmı sizden tavsiye alarak gitmek istiyorum çnkü birkaç arkadaş bazı servislerin dandikliğinden yakınmış daha ilk motorum olduğu için braz üstüne düşüyorum bu konuların motorun herhangi bir sıkıntısı olduğunda nereye götürmemi tavsiye edersiniz

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin Emre.. Benim de bildiğim kadarıyla Spyder'da şeffaf bi kısım yok..
    "CaRPe DieM"

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Emre77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde hazır aklımdayken motorun ilk 300-500 bakımı yapılmak için yetkili servise götürülmesi gerekiyormuş İstanbul pendikte oturuyorum yakınlarda iyi bi yetkili servis varmı sizden tavsiye alarak gitmek istiyorum çnkü birkaç arkadaş bazı servislerin dandikliğinden yakınmış daha ilk motorum olduğu için braz üstüne düşüyorum bu konuların motorun herhangi bir sıkıntısı olduğunda nereye götürmemi tavsiye edersiniz
    İlk bakımda işçilik ücreti vermiceksin disribütör karşılıyor sadece yağın parasını vericeksin
    Servis için beşiktaş balmumcuda yukarıda linki olan Demirtaş motosiklet Ali usta var genelde karşıdaki arkadaşlarda oraya geliyor

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Adaş hayırlı olsun, güzel günlerde kullan motorunu inş. abim

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Hoş geldi emre kardeşş :D motorun hayırlı olsun güle güle kullan. :D

Emre Can Açıkel
    Esnaf-Öğrenci
     Regal Raptor 250 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşbulduk eyw. saolun

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)