Arkadaşlar ben regalin lastiklerinden hiç memnun değilim. Yağmurda çok kayıyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum. Bu sebepten kaza yapıyordum az kalsın. Lastiklerini değiştiren varmı. Yağmur lastiği gibi bir lastik bulabilirmiyiz acaba.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)Arkadaşlar ben regalin lastiklerinden hiç memnun değilim. Yağmurda çok kayıyor. Dışarı çıkmaya çekiniyorum. Bu sebepten kaza yapıyordum az kalsın. Lastiklerini değiştiren varmı. Yağmur lastiği gibi bir lastik bulabilirmiyiz acaba.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)http://www.regalraptor.net/forum/vie...klerimiz-.html
http://www.regalraptor.net/forum/vie...r=asc&start=15
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=869
Sevgili birkan, Lastik konusu enine boyuna yukarıda verdiğim linlerde sorgulandı, değerlendirildi. Bir oku istersen, işine yarayacak bilgiler bulacağına eminim. Özellikle son linkteki Lunatic ve emrahküçükgirgin'in yorumlarına yoğunlaşmanı tavsiye ederim.
Ben motorun orijinal lastiği olan "kenda" dan memnun olmadığım için 1.600 km'de değiştirmiştim. Şu anki lastiklerim Metzeller. Yağmurda da kullandım, hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Herşey uygun sürüşte bitiyor tabii ama iyi bir lastiğin de bunu desteklemesi gerekir...
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)Önce tikine durabilmeyi öörenecen dimi selçuğum carvalhom... :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Aynen ben de öyle demek istemiştim toprağım...
Tosya dönüşü Samsun'da fasıl ayarlıyorsun değil mi???
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)FASIL KÖPEEN OLSUN DA YAZ GÜNÜ NERDE BULACASS ONU DÜŞÜNÜYOM.....AMA HALLEDERİS SEN GEL GERİSİNİ MERAK ETME....![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşın sorusu yine rakı ve fasıl moduna girdi
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
İstanbulokan Nickli Üyeden Alıntı
ahandaaa okanım canım ciğerim, süpersonik kardeşim ne der senin parmakların öööle. amanda aman :D :mrgreen: :mrgreen:
oy oy oy fasıl dendi miiii iş biter. Yaşar baba söylemiş laf söylemek düşmez bize![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)yavv akyüreğim çadırda üşüyenim....adam aaazıyla sööllüyo.. bizede bi ayar yapmak farz oldu .. kim gelirse gelsin başımızın üzerinde yeri var...helede topraaaam geliyo ki .. fasılın kralını kaçırmıştı zaten yaralı güvercinim benim.... :lol: akrabalarından ayrılamamıştı.. :lol: şimdi ona bi yaz muhabbeti yaparız artıkın....
la yaziim yaziim geri aliim .. kafam iii.. klavyeyi tutturamiimm.... :P :lol: :mrgreen:![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
İstanbuleywallah kardeşim...tosyaya gelmek için her türlü organizasyonu yapıyorum . inşallah daha fazla beraber olacam sizlerle.
emre moto izin verirse tabe :P :P
EskişehirSarhoşken yazmasana kardeşim... Ciddiye al siteyi. Adamı hasta etmeokan Nickli Üyeden Alıntı
Motoru da bi satcam bi satmıcam :evil: Ayar etme adamı, gelmiim oraya
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)