motosiklete kaç km de bir bakım yaptırmam gerek bilgi verebilirmisiniz ben alalı 1000 km oldu bakım yaptırmadım daha aldıgımda yaptırdım demişti adam muayedende yeni geçmişti yağın rengi açık hala azalınca koyu oluyomus sanırım
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)motosiklete kaç km de bir bakım yaptırmam gerek bilgi verebilirmisiniz ben alalı 1000 km oldu bakım yaptırmadım daha aldıgımda yaptırdım demişti adam muayedende yeni geçmişti yağın rengi açık hala azalınca koyu oluyomus sanırım
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)teşekkür ederimkullanma kılavuzunu almadım istemek öyle bişey o heycanla aklıma bile gelmedi :D
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)yarın bakım yaptırıyorum ama o yiba çarşısındaki yere götürmicem bi motosikletci var buralarda adam işini iyi yapıyo uzun zamandır var cevredeki her motosikletci oraya götürüyo bende alırken ona baktırmıstım hatta motora hava filtresi frenler falan yağı bujiler daha aklıma gelmiyo ne var ne yok komple yaptırcam gaza bastıkca ccıızzz diye sesler artık baya rahatsız etmeye baslamıstı onları sıkcak bakacak en fazla 100 lira 150 lira tutar dedi

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Sen sıfır almamıştın ama sıfırdan itibaren makinanın iki yıl garantisi vardır Makinanın garantisi bitmediyse yetkili servisin dışına gidersen garantiden çıkar
Hala garanti kapsamındaysa garantinin işlenmesi içinde garanti işlemlerinin yapıldığı kullanma kılavuzu kitabına ihtiyacın var ya eski sahibinden iste yada servise durumu anlat yeni bir garanti kitabı düzenliyebiliyorlarsa düzenlesinler kolay gelsin![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)ikinci el aldım 3binde aldım motoru 46 yasında bi adamdan yazdan yaza az kullanmıs 2010 model garantisi btmiştir
Hero Thriller 150 cc
bursa
AB Rh (+)ben motorlardan fazla anlamam amm,şöye bir önerim olacak.
cift silindir ise buji kablosunun birini çıkartırsan o silindir çalişmayacak.. bu sekil anlaya bilirsiniz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)