teşekkürler celil abi valla en büyük sıkıntım cıkan sesler yolda parçalara ayrılcak motor diye korkuyorum arttı iyice
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)teşekkürler celil abi valla en büyük sıkıntım cıkan sesler yolda parçalara ayrılcak motor diye korkuyorum arttı iyice
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)valla o sesler geçsin yeter motor bi kendine gelsin :D 60 a çıksam sanki vidalar bişeyler dağıılıyo gibiydi :D komple bakım yapılsında işte yolda kalmadan bakmak lazım :D
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)yaptırdım bakımı yağ değişti hava filtresi temizlendi bujiler değişti ikiside zincir yağlandı motorunda heryerini sıktırdım zincir ayarlandı sallanıyodu frenler falan 90 tl verdim o sesler gitti rahatsız eden sesler şimdi iyi motorbuarada motor tek silindir diye biliyodum ama motosikletci baktı çift silindir diyo yok tek bunlar ya dedim cift diyo iki buji var diyo iki çıkış var diyo
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)bencede bi yanlıslık var yan kapaklarda akünün oldugu yer falan siyah kapak orda 150 dd e-2 yazıyo ama ruhsattada 150 yazıyo hatta ruhsatta kırmızı motor sade yan kapak siyah rengine siyah yazmıslar :D dediğim gibi arkadasdada aynısında var 150 onda 140 ibre var hararet lambası yok benimkinde 180 ibre hararet lambası var daha seri onunkinden
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)sanki eski bir konuda 150 liklerle 125 liklerin aynı motor bloğunu kullandıkları (kalıp olarak) o yüzden 150 lik makinada da iki buji ve iki çıkış olduğu ama birinin boşta olduğu, görüntü olsun diye bulunduğu yazılmıştı
belki arkadaşlar hatırlar ama 150 lik bilmiyorum bu konuda sadece okuduğum bu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)