Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Garanti..

Hybrid View

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Garanti..

Selamın aleykümm abilerr günaydınlar iyi haftalar gülen yüzleriniz hiç asılmasın inşallahhh ufaktan bi kafanızı şişirebilirmiyim? abiler ben motoru 2 hafta önce rusen abiden aldım zamanında bu forumdaymış yalan yok gerçekten titiz adammış dediği gibi temiz bakmış servisede sefaköy motorlanda götürmüş şimdi orası güneşliye taşındı emre motorla birleşti açıkçası oraya gidesim pek yok meşhur ali ustamıza gitmek istiyorum ama motorun garantisi devam ediyormuş 2012 model 2013 trafik çıkışlı motor 5500 de bi bakıma sokıyım diyorum motoru garajda yatırıyorum haftada 1 kere çalıştırmaya iniyiroum jikleli jiklesiz çalıştırana kadar canım çıkıyor dün bir abim aküsü zayıf falan dedi bide süpap ayarı yapılması gerekiyormuş şöle tepeden tırnağa bi baktırayım ali ustamıza diyorum motor garantiden çıkarmı bilgisi olan varmı varsa benimle paylaşırsa çok sevindirir benim iyi forumlaar

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    he bide dün sigortasını yaptırdım adam 350 e-6 yazmış policeye aradım sordum problem olmaz dedi axa sigorta bazen secenek olmuyor dedi sıkıntı yaşarmıyım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Ömer ali ustaya gidebilirsin her türlü işlemi yaptırabilirsin sorun olmaz garantideki bir makinayı yetkili tüm servislere götürebilirsin garantisi devam eder
    siğorta poliçesinde 350cc yazması sorun olmuyor siğortacılar bizim makinayı listede bulamayınca muadili bir makina yazıyor esas olan bilği motor ve şase nosu onlarla işlem yapıyorlar

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer ali ustaya gidebilirsin her türlü işlemi yaptırabilirsin sorun olmaz garantideki bir makinayı yetkili tüm servislere götürebilirsin garantisi devam eder
    siğorta poliçesinde 350cc yazması sorun olmuyor siğortacılar bizim makinayı listede bulamayınca muadili bir makina yazıyor esas olan bilği motor ve şase nosu onlarla işlem yapıyorlar
    tamamdır abi çok teşekkür ederim şu yağmurlar bi dursun ali ustanın yolunu tutayım hemen sağolasın celil abi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)