Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

chuckmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan ÇAKMAK
    tekniker
     yok
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

rr daytona 350e

7000 tl 5000kmde 2011 model daytona garaj motoru yazdan yaza sehırdısındakı evlat gelıp kullanmış öyle dedi ihtiyar dayı :D valla bıraz tozlanmıslık dısında gıcır gıcır duruordu ne bi pas ne bi yırtık ne bı cızık ezık gordum...

kontagı acmadık aku bıtıktır dıe dusunup :D agustosda kontak kapanmıs cunku :D bırde hıc anlamam scooterdan baska motor kullanmadım vıtesı nasıl degıstırılır alt ust debrıyaj flan tamamda, jıgle atesleme arka fren olaylarında da sıfır bılgı :D

nesine dıkkat etmelıyız bıde t gıdon sıkıntı olurmu sankı keskın donuslerde kolum zor yetısıo gıbı oluo :D bı dıreksıyonu denedım yanı oturup baya heybetlı bır motor :D

önerılerınızı beklıyorum fethıyede tanıdıgınız bır usta var mı gostereyım.. ya da nelerıne baktırayım neyını kontrol edeyım evraklar olsun ruhsat olsun nblım bı yardımcı olun sıfırım bu konularda :D

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,443
    Beğenilmiş
    6,963
    Araba kullanmayı biliyorsan vitesli motora çabucak alışırsın hiç zorluk çekmezsin
    ama motor sürmeyi bilen birinin sana birkaç defa anlatıp göstermesi gerek
    motoru alırken en temizi servise motoru göstermek onlar senin yerine kontrol eder durumu sana söylerler
    Distribütörün servis listesinde alttaki adresleri buldum kontrol edersin

BULUT MOTOR - SATIŞ / TEKNİK SERVİS
    HÜSEYİN BULUT - A.MENDERES BULV.TUZLA MH. NO:1 FETHİYE / MUĞLA 252.614 30 10 - 532.614 40 53

KLAS MOTOR - TEKNİK SERVİS
    MEHMET KOCAMAN - ÇALIŞYOLU ÜZERİ MİGROS KARŞISI NO:5/A FETHİYE/MUĞLA 252.614 84 18 - 533.816 67 18

Volkan ÇAKMAK
    tekniker
     yok
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi çok sağol ya pazartesi gidip göstericem servise yarında adamı arayıp alıcı olduğumu söylicem.. bıde bankadan kredi ayırlıcam :D birde satışı 2013 sonrasına mı yapayım surda 10 gun kalmıs vergı harc ucretlerı acısından hangısı mantıklı sence pul mul bısey dedıler..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,443
    Beğenilmiş
    6,963
    Alıntı chuckmak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi çok sağol ya pazartesi gidip göstericem servise yarında adamı arayıp alıcı olduğumu söylicem.. bıde bankadan kredi ayırlıcam :D birde satışı 2013 sonrasına mı yapayım surda 10 gun kalmıs vergı harc ucretlerı acısından hangısı mantıklı sence pul mul bısey dedıler..
    Hayırlısı olsun

Satış anına kadar olan vergiler satıcıya ait onları ödemeden noter satış yapmaz 2014 e girer girmez motor kimdeyse yeni yılın ilk vergisi 1 inci taksidi ona yazar 45x2 = 95 tl civarıydı galiba karar senin

Volkan ÇAKMAK
    tekniker
     yok
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    satıstan oncekı borcları onlara odetırım zaten bane ne :D yalnız ben seyı merak edıorum hanı hökümetimiz heryıl ona buna zam yapıor ya acaba dıorum 2013 de satıs yapmam dahamı karlı olur.. nblım mesela sıgorta ya da bılmem ne harcı her yıl % 18 artıortur enflansyon oranında oyle bısey varmı onu merak ettım :D yoksa 3 5 lıra fark edecekse 2014 yapım temız olsun 2 kere pul mul ugrasmıım pulda neyse onuda bılmıorum :D

Volkan ÇAKMAK
    tekniker
     yok
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bir de şu yetkili servis listesine nerden bakabilirim.. güncelmi.. bulut motorun sıtesınde regal raptor yok mesela cunku.. pazartesı bır arıcam gercı yınede ama...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)