Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Emre77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Can Açıkel
    Esnaf-Öğrenci
     Regal Raptor 250 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte o iş biraz zorlu
    Önce seleyi sökücen bunun için 1 vida kuyrukta 1 vida oturduğun yerin sağında diğeri solunda toplam 3 vidayı sökücen koltuk çıkıcak sonra
    sağ yan nikalaj kapağı sökücen onun için koltuğa bakan üst tarafında şasenin altına doğru 1 sağda 1 solda 2 vidasını sökücen kapağı kendine doğru çekip tırnaklarından kurtarıp alıcan
    yan kapağın altında olan nikalaj kare akü kapağının üzerinde tek vidası var onu sökünce aküye ulaşırsın sğorta akünün üstünde arkaya doğru plastık minik kabın içinde sana kolay gelsin
    işin yoksa uğraş şmdi bu çinlilerde şu işin kolayını yapamamışlarmı akünün yanındaki kapak gibi açılır yapsalardı kolaydı be ben gidip bi uğraşym şununla. eyw. saolasın celil abi

Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan Tonyalı
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Emre geçenlerde bi yapı markette bu ürüne rastladım. Oradaki görevli elemanda baya övünce alayım dedim. Uyguladığım anda inanılmaz farkettirdi. Benim motor mu baya pisti anlamadım ama kromlar ayna gibi parladı fiyatı 5tl falandı sanırım. Şimdilik bi sıkıntısını görmedim zamanla ne olur bilemem ama bu kadar kısa ve zahmetsiz bi işlemle pırıl pırıl yaptı sağ olsun.

Can Demirkuş
    Dövmeci
     Daytona 350-E6
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emre77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin yoksa uğraş şmdi bu çinlilerde şu işin kolayını yapamamışlarmı akünün yanındaki kapak gibi açılır yapsalardı kolaydı be ben gidip bi uğraşym şununla. eyw. saolasın celil abi
    Yeni alanların kaderi bu kardeşim kesin o akü kapağını söküyosun ama zevkli iş motoru çözüyosun :D:D ben baya eğlenmiştir buji akü çıkarırken.

Bu arada temizleme işine gelince geniş motor malzemesi satan yerlerde bulunur tahminimce bi ara benimde zincir yağı temizlyici kitine girmem lazım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Emre77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre başlık kalabalığı olmasın diğer açtığın başlığı kapatıcam buraya yazman gerekiyordu
    Soru :siğortayı kendin değiştirince garantisi bozulurmu demişsin hayır o kadar küçük şeyden bozulmaz ama tesisata müdahale eder değişiklik yaparsan garantiden çıkar ama işlemi servis yaparsa garantiden çıkmaz

Emre77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Can Açıkel
    Esnaf-Öğrenci
     Regal Raptor 250 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tam ben dicektm böle ıvır zıvır şeyler için konu açıyorum ama bi sorun olurmu diye

eyw. celil abi

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)