| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E-9B
Ankara
A Rh (+)Emre geçenlerde bi yapı markette bu ürüne rastladım. Oradaki görevli elemanda baya övünce alayım dedim. Uyguladığım anda inanılmaz farkettirdi. Benim motor mu baya pisti anlamadım ama kromlar ayna gibi parladıfiyatı 5tl falandı sanırım. Şimdilik bi sıkıntısını görmedim zamanla ne olur bilemem ama bu kadar kısa ve zahmetsiz bi işlemle pırıl pırıl yaptı sağ olsun.
![]()
Daytona 350-E6
İstanbul
0 Rh (+)Yeni alanların kaderi bu kardeşim kesin o akü kapağını söküyosun ama zevkli iş motoru çözüyosun :D:D ben baya eğlenmiştir buji akü çıkarırken.
Bu arada temizleme işine gelince geniş motor malzemesi satan yerlerde bulunur tahminimce bi ara benimde zincir yağı temizlyici kitine girmem lazım![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emre başlık kalabalığı olmasın diğer açtığın başlığı kapatıcam buraya yazman gerekiyordu
Soru :siğortayı kendin değiştirince garantisi bozulurmu demişsin hayır o kadar küçük şeyden bozulmaz ama tesisata müdahale eder değişiklik yaparsan garantiden çıkar ama işlemi servis yaparsa garantiden çıkmaz![]()
Regal Raptor 250 Spyder
İstanbul
0 Rh (+)tam ben dicektm böle ıvır zıvır şeyler için konu açıyorum ama bi sorun olurmu diye
eyw. celil abi![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)