japon makinalar rodajlı gelir drler ( ve ya alman italyan.. yani kaliteli- pahalı işler)... çinliler teknoloji olarak yaklaşsalarda ki bizim makinamız çinin en iilerinden, çelik kalitesi olarak düşükler... bu sebeple ilker kardeşe katılıyorum... 500 km ye kadar makinayı dinleyerek düşük devirlerde git... her viteste yap bunu... devir göstergemiz olmadığı için iilla ki dinle... 500 den sonra ise yavaş yavaş yüklensen daha ii olur... kademeli olarak... ufak ufak oyna... devri bi yükselt bi miktar git vites at rahatlat makinayı... bu bahsettiğimi 3-4 ve ya 4-5 vites aralıklarında yaparsan ii olur...1000 km den sonra iice yüklen... yüksek sürat yapmana gerek yok... otobana çıkamazsan da e-5 te falan 4. viteste kökle... arada 3. viteste gaz aç... maksat makina devirli çalışsın... sonrası kolay zaten... beraber yol almaya başladık mı inşalah gaz kapatır gideriz... bu arada yasin e de katılıyorum... bazı arkadaşların rodaj yapmadan da makinaya yüklendiklerini duydum... sorun olmamış...ama eski bi mz kullanıcısı olarak ben kıyamadım... kısacası en iisi kitapcığa uymandır... makinalar ii... rahat ol...

Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)