| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)peki ikisinide kestirsem susturucuyu çıkarttırsam egzozcuda artma olur sanırım honda shadow harley falan onlar gibi çıkmicak tabiki onun farkındayım biraz artsa yeter kalın tok ses olsun istiyorum bide muayenede falan sıkıntım olurmu kesik egzozla falan

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Eren egzoz ucunu kestirirsen ses biraz daha yüksek çıkacaktır ama görsel olarak egzosuzun boyu kısalır pek hoş durmaz ayrıca iki egsozun biri aktif değildir çalıştırıp hangisnden üfleme yaptığına bakıp onu kesin
muayene konusu genelde geçiyor ama tamamiyle işlemi yapanın elinde takabilirde![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)anladım ses iyi olur ozaman hiç yapanda bulamadım videolar falan görüntü olarakda güzel olabilceğini düşündüm ben çıkış tarafı biraz daha kalınlasır kısada güzel olur bence bakalım :D yüksek gidon egzoz ön cam falan düşünüyorum yavaş yavaş yaptırcam hepsini daha 2 bucuk ay oldu alalı en az 1 2 sene kalır bende bu motor 15 bin km yaparım en az oyüzden sevdi
ğim tarz kullanmak istiyorum sonrasında bi hyosung 650 veya hona shadow inşallah![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)bakalım yaptırırsam haber veririm celil abi bu arada baktımda egzozun ikisindende çıkış var hava geliyo egzozu kestirip ikisininde susturucusunu cıkartcam ama eriniyorum bu ara egzozcuların oldugu yerle ev ankaranın bi ucundan diğer ucu nerdeyse :D
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)hadi ya bi video falan çeksen bi şekilde izlesek çok merak ettimkestirdinmi benim dediğim gibi egzozu ikisinide
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)