Meraba arkadaşlar. Bende motor tutkumu yıllarca içimde bastırıp en sonunda dayanamayıp motora başlamaya karar verenlerdenim. Şu anda herhangi bir motorum yok istediğim motor Regal Raptor 150. Öncelikle kendımı tanıtayım İzmirliyim Üniversitem dolayısıyla karabükte yaşıyorum. Karabük üniversitesi Metalurji ve malzeme mühendisliğinde okuyorum. Dediğim gibi istediğim motor 150lik Regal raptor fakat aileden çok fazla destek alma imkanım olmadığı için kendi imkanlarımla bir motor sahibi olacağım. Öğrenim kredisi+biriktirilen para+iddaa. :D O yüzdende bu planın suya düşme ihtimali var. Eğer düşersede planım Keeway superlight 150 almaktan yana. Motoru haziranda alacağım o zamana kadar vaktim var bakalım ne goreceğiz. Birde bir sorum olacak. Ben motorumu izmir karabük arası getirip gotureceğim. Duyduğuma gore şehirler arası otobüsler belli bir fiyat ile motoru bagajlarına alıyolarmış. 150 tl gibi bir rakam duydum. Yapanlar varmış yani. Sizin aranızdanda bu durumda olan ve bu şekli kullanan var mı? Eğer bunda bir sorun çıkacak olursa, nakliyat ile karabük izmir arası bana aşağı yukarı ne kadara mal olur? Tanışma konumda bu kadar çok soru sordum k .bakmayın ama cok fazla sabırsızlanıyorum motor için ve aklımdan çıkmıyor
Teşekkürler şimdiden herkese merhaba.![]()

Yok
İzmie
A Rh (+)
. Birde bir sorum olacak. Ben motorumu izmir karabük arası getirip gotureceğim. Duyduğuma gore şehirler arası otobüsler belli bir fiyat ile motoru bagajlarına alıyolarmış. 150 tl gibi bir rakam duydum. Yapanlar varmış yani. Sizin aranızdanda bu durumda olan ve bu şekli kullanan var mı? Eğer bunda bir sorun çıkacak olursa, nakliyat ile karabük izmir arası bana aşağı yukarı ne kadara mal olur? Tanışma konumda bu kadar çok soru sordum k .bakmayın ama cok fazla sabırsızlanıyorum motor için ve aklımdan çıkmıyor