| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Yaşanabilecek teknik sorunların neden olduğu (radyatörün tıkanıklığı, hararet müşirinin arızalanması, termostatın açmaması, çok nadir olmakla beraber devir daim pompasının arızalanması) geçici hararet vakalarını saymazsak yaklaşık 2 yıldır forumdayım 1.5 yıldır spyder 250 kullanıyorum kronik hararet sıkıntısı yaşayan hiç görmedim.
bu arada yukarıda saydığım arızalara bakıp gözün korkmasın hepsini toplasan forumdakiler iki elin parmaklarını geçmez
tamamen şahsi fikrimi söylüyorum soğutma sistemi belkide RR ların iyi yönlerinden biri diyebilirim
Daytona 250 Beyaz
Bursa
A Rh (+)5 aydır kullanıyorum daytona 250 yi yani yaz aylarındada binmek nasip oldu kavurucu güneşin altında, şimdiye kadar 2400 km yol yaptım hararetle ilgili en ufak sıkıntı yaşamadım.![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bende yazın çok uzun yollar yaptım sorun yaşamadım hiç sorun yaşayan varmı nadiren fan müşürü arızasından dolayı hararet yapan makinalar oldu o şekilde çok yol yapan arkadaşlar gördüm makina dayandı arızaya geçmedi aslında sorun motorda değil ona takılmasını istediğiniz parça kalitesinden kaynaklanıyor çinli her kalitede parça takabiliyor fiyatla alakalı bir durum![]()
Daytona 250
Ankara
0 Rh (-)Cevaplar için herkese teşekkürler içimi rahatlattınız :D
Regal Raptor DD250 E-10
İstanbul
AB Rh (+)Ben de aldığımdan beri hiç karşılaşmadım daha kronik bi hararet sorunuyla. gidiyor makine sıkıntısız![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)