merhaba benim tavsiyem yaşına ve km sine takılmadan arızasız temiz bakılmış bir japon motoru alınması yönünde. benimde ilk motorum RR du kullandığım süre boyunca ali abiyle (usta) kanka olmuştuk 1.90CM boy ve 100KG olunca 250cc motor çok dayanmıyor dayansa bile yağ değişim periyodları çok kısaydı. RR den sonra 2008 yılında 1999 model 44.000km de bir F650 aldım üsteli aldığımda motor 3 senedir fenerbahçe stadının karşısında yatıyordu sadece yağ, akü ve lastik değişimi ile 1 sene kullandım hiç bir ustaya gitme ihtiyacı duymadım. sonrasında 2010 yılında 2003 model bir FZS600 aldım o da 40K km civarında idi onuda sadece yağ değişimi dışında servise ihtiyacım olmadı. yani işin özü japon motorları biraz daha kaliteli ve uzun ömürlü olsun diye üretildikleri için KM ve yaşa pek bakma derim ciğeri sağlamsa kazası vuruğu kırığı yoksa al gitsin parça sorununu dert etme her türlü parçayı internetden buluyorsun max 10 günde geliyor. kronik sorunları olduğu herkes tarafından kabul edilmiş bir makine ile uğraşacağına yaşlı km si çok ama ciğeri sağlam bir japon al inan bana seni o kadar üzmez.