Alışta satışta hayırlı olsun dostum,Benim son hayalimi almışsın yanlız fairing çok şık olmuş.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Alışta satışta hayırlı olsun dostum,Benim son hayalimi almışsın yanlız fairing çok şık olmuş.
yok
bursa
A Rh (+)Tamam tabikide herkes istedigi fitati isteyebilir ama birazda ticaret ahlaki olmasi gerekmezmi insanda bunun sifiri ne kadarki ne kadar istiyorsun hadi sahibinden com sitesine koydun burda arkadaslar sizin icinizdende keriz ariyorum haberiniz olsun demenin mantigi varmi
Regal Raptor DD250 E-10
İstanbul
AB Rh (+)ticaret ahlakı önemli tabiki... Ne kadar dolu da olsa makinenin motorunu mu modladiniz naptiniz :D ustunde bin tl masraf olsa 8 bin etmez ikinci eli. olay tokluk açlık olayı değil biraz düşünce meselesi ama tabi kimsenin de cikip fiyati düşür demeye hakkı olmaz
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Mal sahibi malına istediği fiyatı biçebilir arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz?
Beğenmeyenler beğenecekleri ürüne yönelsin. Sizin bu yazdıklarınızdan sonra Buğra fiyatı aşağı çekecek diye mi düşünüyorsunuz?
Boşu boşuna ortamı germeyin.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
yok
istanbul
0 Rh (-)
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Vay arkadas olaya bak guluyorum sadece 10 bin de yazarim 20 bin de kimseye zorla mal satmaya calismiyoruz burda kimsenin malini da kotulemiyoruz ne ahlaksizligiymis bu ya parasi kiymetli olan gider ucuz mal alir sacmalamayalim ahlakli olmaya calisiyorum burda lutfen ama![]()
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
yok
bursa
A Rh (+)Admin cok guzel deginmis kardeslik ortami kurmak cok guzel bir sey bende suna inaniyorum her uye kendini bu ailenin bir ferdi gibi gormeli ve bu ilanin aile ortamina yakismadigini dusunuyorum tabiki kisisel gorusum. Istemeye istemeye motorumu satiyorum diye baslik acacaksin ve abzurt bi fiyat yazacaksin milletle dalga gecer gibi.
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Güzel abim sen neyin kafasındasın bilmiyorum ama bu ilan buraya yakışmıyorsa başlığım kapatılır hesabımda bloke edilir. Kafana silah dayayıp bunu al demedik ya sana sen niye büyüttün bu kadar onu anlamıyorum istemeye istemeye olduğu için yüksek fiyat tutuyoruz heralde makineden kurtulmak istesem 5 bin yazar satarım hemen dalga geçmek ne demek ya ne alaka demek ki senin zihniyetin o işlere çalışıyor
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
DD250E-6C "FAK85"2014
Ankara
0 Rh (+)ya adam istediği fiyata satar hayret birşeysiniz Şuan itibariyle benm motorda satılık beyler.
Sahibinden hatasız kız gibi küfür dahi edilmemiş kapalı garaj motoru. sıfırı 4.600 Benim ki 12.000tl üzerine ben oturdum gaz çıkara çıkara değerine değer kattım varmı itrazı olan??
Hayırlı satışlar pazarlık sünnettir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)