Hanım istemedi, antepte bulamadık, nakliye ayarlayamadık, allem oldu kallem oldu derken sonunda geldi ama gerçekten çok iyi geldisonunda kavuştum motoruma ( daytona 250 - 2012 model )
sürmedim henüz ama görsel olarak malzeme kalitesi olarak işçilik olarak beni tatmin etti. ( sinyaller plastik olmasa daha iyi olacaktı ya o kadarı kadı kızındada olur diyip geçiyoruz:mrgreen: )
Bi defa inanlımaz yakışıklı, albenili bi motorsabah saat 7 de üstelik pazar sabahı olmasına rağmen gören başlıyor sormaya, kaç para? harley mi?
![]()
Allah isteyen herkese bundan daha iyilerini nasip etsin, herkesin değer verdiği ne varsa Rabbim korusun
Gelelim resimlere: ( evin altında kapalı garaj var - pek garaj denemesede - ışık pek yok resimler iyi olmadı o yüzden günışığı gördüğünde daha güzel resimleri gelecek )
Bu da mağazadayken:
![]()

Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)
sonunda kavuştum motoruma ( daytona 250 - 2012 model )
sürmedim henüz ama görsel olarak malzeme kalitesi olarak işçilik olarak beni tatmin etti. ( sinyaller plastik olmasa daha iyi olacaktı ya o kadarı kadı kızındada olur diyip geçiyoruz:mrgreen: )
sabah saat 7 de üstelik pazar sabahı olmasına rağmen gören başlıyor sormaya, kaç para? harley mi?