Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tuğrulhan Özçelik
    öğrenci stajer
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Modeller arasında kararsız kaldım(V motor)

Merhaba arkadaşlar 4.5bin tl param var v motor düşünüyorum. Aklımda Bisan Roadstar 250, Borelli Ledow CXM 250, Lifan LF250 veya Keweey Supershadow250 var sizce bu motorlar nasıl ? Şimdi diyebilirsiniz burası regal ne alaka ama diğer motor sitelerine baktım cruiser ağırlık en çok burası geldi Bu motorlar can sıkarmı uzun yola gidermi kronik sorunları varmı ? Sizce hangisini almalıyım ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,658
    Beğenilmiş
    6,885
    Merhaba tuğrulhan aramıza hoş geldin
    V motor çin makina için (keeway macar ama çinden farkı yok) seninde yazdığın gibi başka seçenek yok ama hepside piyasası olmayan makinalar bulaşma derim daha önce bu makinaların bazı modellerini kullanan arkadaşlar vardı onlar daha detaylı bilği verebilirler

Tuğrulhan Özçelik
    öğrenci stajer
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Lifanlar için tayland diyorlardı virago modeli yapmışlar diye duydum özellikle bu ilan gözüme çarptı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49836561/detay

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    51,658
    Beğenilmiş
    6,885
    Alıntı Tugra1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lifanlar için tayland diyorlardı virago modeli yapmışlar diye duydum özellikle bu ilan gözüme çarptı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49836561/detay
    Yeni kasa olan modeli bunu görmemiştim güzel alımdı duruyor ama lifan makinanın ikinci eli yok ilanlarında 2011 sıfır satılamamış motorlar var

Tuğrulhan Özçelik
    öğrenci stajer
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni kasa olan modeli bunu görmemiştim güzel alımdı duruyor ama lifan makinanın ikinci eli yok ilanlarında 2011 sıfır satılamamış motorlar var
    Hocam regal raptorlar fiyatlarda uçmuşlar 8,9,10bin felan bunlar büyük rakamlar bir çinliye bana pahalı geliyor bu motoru pazarlıkla 3.5milyara alsam en kötü 3milyara gene satarım. Aslında daytona350 hoşuma gidiyorda epiyi uçmuşlar fiyatta başlangıç ve geçiş için çok pahalı

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    51,658
    Beğenilmiş
    6,885
    Hocam regal raptorlar fiyatlarda uçmuşlar 8,9,10bin felan bunlar büyük rakamlar bir çinliye bana pahalı geliyor bu motoru pazarlıkla 3.5milyara alsam en kötü 3milyara gene satarım. Aslında daytona350 hoşuma gidiyorda epiyi uçmuşlar fiyatta başlangıç ve geçiş için çok pahalı
    RR Piyasada satış yapabilen ikinci el piyasası olan en sağlam isim yapmış servis parça sorunu olmayan tek çin makina bu yüzden fiyatıda hepsinden yüksek
    Her üründe durum böyledir piyasası ismi olan herşey piyasasının üstünde rakamlara çıkar arz talep olayı fiyatlar daha uygun olsa hepimiz mutlu olurduk ama böyle

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    diğer yazdığın makineleri bilmem ama başlangıç için keeway landcrusier 250 fena değil gibi gerçi supershadow yazmışsın ama kronik sorunu tek blok çalışmayabilir dikkat etmen lazım her iki modeldede bide malzeme kalitesi regalraptorların yanından bile geçemez :D

Tuğrulhan Özçelik
    öğrenci stajer
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    RR Piyasada satış yapabilen ikinci el piyasası olan en sağlam isim yapmış servis parça sorunu olmayan tek çin makina bu yüzden fiyatıda hepsinden yüksek
    Her üründe durum böyledir piyasası ismi olan herşey piyasasının üstünde rakamlara çıkar arz talep olayı fiyatlar daha uygun olsa hepimiz mutlu olurduk ama böyle
    Hocam parça derken regal parçaları okadar kaliteli değil sadece güzel görünüyor. Regal v motor olmadığı için hp olarak tork ve güç olarak 350cc bir regal 250cc bir keewey land cruiser değerleri daha düşük bunu karşılaştırabilirsiniz. Regalin bir farkı var sıfırı bol görünüşü güzel ama 10 11bin tl zaten süper motor yapılır.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    51,658
    Beğenilmiş
    6,885
    Hocam parça derken regal parçaları okadar kaliteli değil sadece güzel görünüyor. Regal v motor olmadığı için hp olarak tork ve güç olarak 350cc bir regal 250cc bir keewey land cruiser değerleri daha düşük bunu karşılaştırabilirsiniz. Regalin bir farkı var sıfırı bol görünüşü güzel ama 10 11bin tl zaten süper motor yapılır.
    RR un parçaları çin makinaları ve kalitesine göre yani kendi katogorisinde en iyisi bir japonla karşılaştılamaz bile
    Bg ve tork konusundada haklısın V daha iyidir
    RR un 250 cc Daytona makinası 10 - 11 bin değil Şu an zamsız fiyatıyla (yakında 1000 tl zam gelicek) 7500 tl ye 350 cc 9800 tl.ye şu an alttaki linkteki bayide bulabilirsin
    http://www.motosikletcim.com/?produc...Motorsikletler
    Bunun yanında 250cc lifanın 0 fiyatı 6200 tl yani arada 1300 tl fark var oda piyasadaki katağori liderliği ve kalite farkı olsun daytonanın şase,kasa sağlamlığı ve kalitesi lifanla mukayese edilemiyecek kadar iyidir tabi renkler ve zevler tartışılmaz herkesin gönlündeki aslan başkadır
    şunuda söyleyim linkini verdiğin lifan makinayı ilk makinam olsa 4000 tl ye alabilirdim kasası çok güzel,alımlı V motor

Tuğrulhan Özçelik
    öğrenci stajer
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    RR un parçaları çin makinaları ve kalitesine göre yani kendi katogorisinde en iyisi bir japonla karşılaştılamaz bile
    Bg ve tork konusundada haklısın V daha iyidir
    RR un 250 cc Daytona makinası 10 - 11 bin değil Şu an zamsız fiyatıyla (yakında 1000 tl zam gelicek) 7500 tl ye 350 cc 9800 tl.ye şu an alttaki linkteki bayide bulabilirsin
    http://www.motosikletcim.com/?produc...Motorsikletler
    Bunun yanında 250cc lifanın 0 fiyatı 6200 tl yani arada 1300 tl fark var oda piyasadaki katağori liderliği ve kalite farkı olsun daytonanın şase,kasa sağlamlığı ve kalitesi lifanla mukayese edilemiyecek kadar iyidir tabi renkler ve zevler tartışılmaz herkesin gönlündeki aslan başkadır
    şunuda söyleyim linkini verdiğin lifan makinayı ilk makinam olsa 4000 tl ye alabilirdim kasası çok güzel,alımlı V motor
    Hocam benim demek istedigimde buydu zaten 350cc motor aliyorsun 9.800tl ama halbuki v motorla karsilastinmi 250cc gibi oluyor 350cc vergi odeyip 250cc v motor binen biriyle ayni degerlere sahip oluyorsun.Sifir lifan suan 5.500tl 350 regal 9.800 ama degerleri torku gucu ayni.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)