Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    5,511
    Beğenilmiş
    899

Raptor Riders ile ilk Nasıl Tanıştınız

Herkese sevgiler saygılar bu bölümde ilk nasıl tanışıldı acaba falan derken içinde bir merak oluştu konu açayım dedim hemde şöyle sizi yani daha eski grup üyelerinin mazilerine bir ışık tutmak i eski, tozlu defterleri biraz açalım istedim

Benim tanışma olayım şöyle oldu facebook v twin sayfalarında gezerken bir WhatsApp bağlantı linki buldum buda neymiş falan derken bir WhatsApp grubuna girmiş bulundum grup içerisinde sürekli chopper hakkında sohbetler muhabbetler yardımlaşma vs derken bende bildiğim bilgileri oradaki arkadaşlarla konuşmaya başladım ardından Raptor Riders grubundan İstanbul'daki Doğukan arkadaşımızla tanışmış oldum sohbet muhabbet ederken samimiyetimiz ilerledi tabi ben onun bu grupta olduğunu falan bilmiyorum böyle chopper gruplarının olduğundan bile haberim yoktu gel zaman git zaman Instagram'dan ekledim bir kaç paylaşımından Raptor Riders etiketi falan gördüm ve Raptor Riders Instagram sayfasına baktım yotube kanalını falan inceledim allahalah Ankara'da bir grup varmış falan dedim sonra Doğukanla konuştum evet Ankara'da böyle bir grup var dedi ve bana foruma bakmamı söyledi sonra Raptor Riders forumunu buldum foruma üye oldum konuları inceledim paylaşımlara baktım dogukanla konuşurken bana Ankara sorumlusu Ali şefin numarasini verdi istersen bir konuş dedi bende başlarda ne yazayım falan diye baya çekindim ardından Ali Şefe WhatsAppdan yazdım kendimi tanıttım saolsun davet etti forumdan buluşma konularına bakıp oradan takip edip buluşmalara gelebilirsin dedi hiç unutmam ilk buluşma yerleri kanatçı Suat olan yere doğru yola çıktım kanatçı Suata vardım hepsi orada motoruyla duruyordu motorumdan indim yanlarına giderken telefonum çaldı bende şimdi yanlarında konuşurken ayıp olmasın burada telefonla konuşayım konuştuktan sonra yanlarına gideyim istedim telefonu açınca acil işe çağırdılar selam bile veremeden geri döndüm hatta geri dönerken hiç tanımadığım Mehmet altunu yolda grubu kaybetmiş vaziyette bile gördüm ama tanimdigim için birşey demeden yanından geçtim ahaha her neyse forumdan ikinci buluşma zamanını yerini buldum çekine çekine hadi gideyim dedim buluşma yerine gittim motorumu park ettim ve Ankara ekibin yanına geldim geldim ama saolsunlar hiç tanimamalarina rağmen beni çok güzel bir şekilde ağırladılar şeker gibi insanlar yaa sohbet muhabbet derken benimde içim bir ısındı anlatamam yüzlerinden okunuyor ne kadar iyi oldukları neyse gel zaman git zaman forumu takip ediyorum buluşmalara gitmeye başladım ortamada hemen alıştım zaten Ankara'ya 3 yıl olmuştu geleli ne bir tanidigim ne bir çevrem hiç biseyim yoktu buluşma zamanlarını bekliyordum muhabet edelim falan diye derken buralara kadar geldi mevzu birde şunu eklemek istiyorum İstanbul ekibi Ankara motor festivaline geldiydi bende daha önce hiç böyle bir festivale falan katilmadiydim benim için bir tecrübe oldu ve en önemlisi şudur forum sayesine İstanbul ekiple sanki yıllardır arkadaşmisim gibi hiç yabancılık çekmeden keyifli sohbetler ettik iyiki bu grupla tanışmışim iyiki başka bir grupla tanışmadan ilk sizinle yolumuz kesişmis çok güzel dostluklar edindim

Şimdi mikrofon sizde
    bjorngelotte (15.Ağustos.2025), CELİL (14.Ağustos.2025), darthan (15.Ağustos.2025), deatheater (14.Ağustos.2025), erkopaşa (15.Ağustos.2025), karatepeemre2 (14.Ağustos.2025), Kediens (14.Ağustos.2025), Küpeli (15.Ağustos.2025), Mkarakas (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (15.Ağustos.2025), Raci06 (16.Ağustos.2025), Tarmina (15.Ağustos.2025), teoman25 (16.Ağustos.2025), ulaire (16.Ağustos.2025), Yusuf006emre (15.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

Kediens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Ünlü
    İşçi
     Benda Rock Greystone BD300
     İstanbul
    Beğenmiş
    1,926
    Beğenilmiş
    398
    Benim hikaye de çok benzer başlıyor

Superlight whatsapp grubunda bigün buluşalım sürelim gibi bi konu oldu tam da izin dönemime denk geliyor ben de dedim ki ben varım hadi sürelim kimler var derken Doğukaan yazdı özelden yarın şu saatte şurada buluşuyoruz diye.
    Ben sürüş yapacağız diye düşünürken bir baktım 10 dakikalık yol yaptıktan sonra Beylikdüzü sosyal tesislerde Celil Başkan, Doğukaan, Vlad, Tolga ben sohbet ediyoruz

Daha önceleri klüp olaylarını filmlerden dizilerden gördüğüm kadarıyla hiç sevmemiştim hiç birine de katılmayı düşünmüyordum taa ki o kafedeki sohbetin verdiği keyfi görene kadar. Sonra bi baktım asla özel işlerim için izin almadığım iş yerimden toplantılara katılmak için izinler istiyorum :D

Gel zaman git zaman bir de baktım ki bir kaç aydır tanıdığım insanlar sanki yıllardır hayatımdaymış gibi hissettiriyor, hele ki Ankara festivaline geldiğimizde sanki Ankara ekibini uzun zamandır tanıyorum da hasret gidermeye gelmişim gibi hissettirdi.

Bu vesileyle sizlerle tanışmama vesile olan Doğukaan başta olmak üzere hepinize teker teker sevgilerimi sunuyorum,

iyi ki varsınız RaptoRRiders
    bjorngelotte (15.Ağustos.2025), CELİL (15.Ağustos.2025), darthan (15.Ağustos.2025), deatheater (14.Ağustos.2025), erkopaşa (15.Ağustos.2025), karatepeemre2 (14.Ağustos.2025), Küpeli (15.Ağustos.2025), Mkarakas (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (16.Ağustos.2025), Resul.D (14.Ağustos.2025), Tarmina (15.Ağustos.2025), ulaire (16.Ağustos.2025), Yusuf006emre (15.Ağustos.2025) Bunu beğendi.
    "...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."

karatepeemre2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Karatepe
    Bahçıvan
     Honda-CL250
     Ankara
    Beğenmiş
    1,405
    Beğenilmiş
    228
    Güzel hikayeler güzel başlangıçlar vallahi benim öyle bir durumum yok Ankaradan Besim Can benim arkadaşım. Sağolsun buluşmalara beni de davet etti, ilk toplantımda sohbet muhabbet güzeldi. Sonra Ali şef forumdan takip edip toplantılara katılabileceğimi söyledi. Şuan için motosikletim yok ama zamanla insanları tanımaya ailenin üyesi olmaya devam edeceğim

SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bjorngelotte (15.Ağustos.2025), CELİL (15.Ağustos.2025), darthan (15.Ağustos.2025), deatheater (14.Ağustos.2025), erkopaşa (15.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), Küpeli (15.Ağustos.2025), Mkarakas (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (16.Ağustos.2025), Raci06 (16.Ağustos.2025), Rastafaray06 (15.Ağustos.2025), Resul.D (14.Ağustos.2025), Tarmina (15.Ağustos.2025), ulaire (16.Ağustos.2025), Yusuf006emre (15.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara/Gölbaşı
    Beğenmiş
    13,197
    Beğenilmiş
    5,032
    Alıntı Resul.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese sevgiler saygılar bu bölümde ilk nasıl tanışıldı acaba falan derken içinde bir merak oluştu konu açayım dedim hemde şöyle sizi yani daha eski grup üyelerinin mazilerine bir ışık tutmak i eski, tozlu defterleri biraz açalım istedim

Benim tanışma olayım şöyle oldu facebook v twin sayfalarında gezerken bir WhatsApp bağlantı linki buldum buda neymiş falan derken bir WhatsApp grubuna girmiş bulundum grup içerisinde sürekli chopper hakkında sohbetler muhabbetler yardımlaşma vs derken bende bildiğim bilgileri oradaki arkadaşlarla konuşmaya başladım ardından Raptor Riders grubundan İstanbul'daki Doğukan arkadaşımızla tanışmış oldum sohbet muhabbet ederken samimiyetimiz ilerledi tabi ben onun bu grupta olduğunu falan bilmiyorum böyle chopper gruplarının olduğundan bile haberim yoktu gel zaman git zaman Instagram'dan ekledim bir kaç paylaşımından Raptor Riders etiketi falan gördüm ve Raptor Riders Instagram sayfasına baktım yotube kanalını falan inceledim allahalah Ankara'da bir grup varmış falan dedim sonra Doğukanla konuştum evet Ankara'da böyle bir grup var dedi ve bana foruma bakmamı söyledi sonra Raptor Riders forumunu buldum foruma üye oldum konuları inceledim paylaşımlara baktım dogukanla konuşurken bana Ankara sorumlusu Ali şefin numarasini verdi istersen bir konuş dedi bende başlarda ne yazayım falan diye baya çekindim ardından Ali Şefe WhatsAppdan yazdım kendimi tanıttım saolsun davet etti forumdan buluşma konularına bakıp oradan takip edip buluşmalara gelebilirsin dedi hiç unutmam ilk buluşma yerleri kanatçı Suat olan yere doğru yola çıktım kanatçı Suata vardım hepsi orada motoruyla duruyordu motorumdan indim yanlarına giderken telefonum çaldı bende şimdi yanlarında konuşurken ayıp olmasın burada telefonla konuşayım konuştuktan sonra yanlarına gideyim istedim telefonu açınca acil işe çağırdılar selam bile veremeden geri döndüm hatta geri dönerken hiç tanımadığım Mehmet altunu yolda grubu kaybetmiş vaziyette bile gördüm ama tanimdigim için birşey demeden yanından geçtim ahaha her neyse forumdan ikinci buluşma zamanını yerini buldum çekine çekine hadi gideyim dedim buluşma yerine gittim motorumu park ettim ve Ankara ekibin yanına geldim geldim ama saolsunlar hiç tanimamalarina rağmen beni çok güzel bir şekilde ağırladılar şeker gibi insanlar yaa sohbet muhabbet derken benimde içim bir ısındı anlatamam yüzlerinden okunuyor ne kadar iyi oldukları neyse gel zaman git zaman forumu takip ediyorum buluşmalara gitmeye başladım ortamada hemen alıştım zaten Ankara'ya 3 yıl olmuştu geleli ne bir tanidigim ne bir çevrem hiç biseyim yoktu buluşma zamanlarını bekliyordum muhabet edelim falan diye derken buralara kadar geldi mevzu birde şunu eklemek istiyorum İstanbul ekibi Ankara motor festivaline geldiydi bende daha önce hiç böyle bir festivale falan katilmadiydim benim için bir tecrübe oldu ve en önemlisi şudur forum sayesine İstanbul ekiple sanki yıllardır arkadaşmisim gibi hiç yabancılık çekmeden keyifli sohbetler ettik iyiki bu grupla tanışmışim iyiki başka bir grupla tanışmadan ilk sizinle yolumuz kesişmis çok güzel dostluklar edindim

Şimdi mikrofon sizde
    Kanatçı Tarık Resul Suat değil, o gelen sen miydin bizde selam bile vermeden gitti sağlık olsun demiştik nasip sonraki toplantıda tanışmakmış

SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bjorngelotte (15.Ağustos.2025), CELİL (15.Ağustos.2025), darthan (15.Ağustos.2025), deatheater (15.Ağustos.2025), karatepeemre2 (15.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), Küpeli (15.Ağustos.2025), Mkarakas (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (16.Ağustos.2025), Raci06 (16.Ağustos.2025), Resul.D (15.Ağustos.2025), Tarmina (15.Ağustos.2025), ulaire (16.Ağustos.2025), Yusuf006emre (15.Ağustos.2025) Bunu beğendi.
    Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Yusuf006emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Yusuf Andiç
    Sürekli İşçi
     Regal Raptor Daytona 250V
     Ankara
    Beğenmiş
    958
    Beğenilmiş
    63
    Benim hikayem bir dostluk hikayesi...

Raptor Riders ailesinden Mehmet Can Karakaş ile çocukluk arkadaşıyız. Onu tanıdığımdan beridir motor âşığı ve sürmeyi hiç bir zaman bırakmadı. Gel zaman git zaman git zaman benim de aklıma motorcu olma fikrini soktu ���� Şu anda ehliyet alma aşamasındayım ve diğer ay ilk motorumu alacağım Allah nasip ederse. Raptor Riders ailesini Mehmet Can'ın sosyal medya paylaşımlarından görüyordum ve aile ortamı bana çok sıcak ve samimi geldi. Bende bu ailenin bir üyesi oldum ve bu mutluluğu bana yaşatan bütün Raptor Riders ailesine teşekkür ederim. ������
    bjorngelotte (17.Ağustos.2025), CELİL (15.Ağustos.2025), deatheater (16.Ağustos.2025), erkopaşa (18.Ağustos.2025), karatepeemre2 (15.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), Küpeli (15.Ağustos.2025), Mkarakas (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (16.Ağustos.2025), Raci06 (16.Ağustos.2025), Resul.D (16.Ağustos.2025), Tarmina (16.Ağustos.2025), ulaire (16.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

Küpeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yavuz Selim Gül
    Satış ve Pazarlama
     Regal Raptor Daytona 250 S
     İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    3,253
    Beğenilmiş
    409
    2024 Kasım’da daytona 250 S aldım bir anlık hevesle egzoz aramaya başladım. Sonrasında forumu buldum ve üye olup nerden bulurum nasıl yaparım derken Doğukaan mesaj attı buluşma düzenliyoruz senide aramızda görmek isteriz tarzında ilk buluşmada tabiki insan biraz çekingen oluyor 2. 3. buluşmadan itibaren sanki yıllardır tanışıyor gibi samimiyetin içerisinde buldum kendimi. 2025 kurban bayramından sonra Ankaradaki buluşmaya dahil oldum ve aynı şekilde sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi karşılandım aktif olarak 6-7 aydır gruptayım ve iyi ki böyle bir ailenin parçası oldum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bjorngelotte (17.Ağustos.2025), CELİL (15.Ağustos.2025), deatheater (16.Ağustos.2025), erkopaşa (18.Ağustos.2025), karatepeemre2 (15.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), Mkarakas (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (16.Ağustos.2025), Resul.D (16.Ağustos.2025), Tarmina (16.Ağustos.2025), ulaire (16.Ağustos.2025), Yusuf006emre (17.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

ulaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    3,905
    Beğenilmiş
    1,081
    Forumu ilk motor incelemeleri için bulmuştum, o zamanlar daha üye olmadan bakıyordum konulara. Yıllar sonra bişey oldu yolum tekrar foruma düştü, üyelik vs hallettikten sonra baktım forum ortamında dahi bir sıcaklık var. İlk tanışma konusunu yazdım herkes çok yakın davrandı. Buluşmalara katılmaya çekiniyordum başta motor yok diye ama celil abi gel oğlum n'olacak dedi motorun yok diye yemeyiz seni korkma dedi o gazla Avcılar'da ilk buluşmaya gittim. Sanki yıllardır tanıdığım bildiğim abilerimin arasındaydım. Herkes motorunu anlattı gösterdi istersen dene dediler ama tabi ehliyette yoktu o dönem o yüzden sadece ayaklık kapatıp motoru hissedebilmiştim. Ne günlerdi beaa

M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bjorngelotte (17.Ağustos.2025), CELİL (16.Ağustos.2025), deatheater (16.Ağustos.2025), erkopaşa (18.Ağustos.2025), karatepeemre2 (16.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), Mkarakas (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (16.Ağustos.2025), Resul.D (16.Ağustos.2025), Tarmina (16.Ağustos.2025), Yusuf006emre (17.Ağustos.2025) Bunu beğendi.
    "Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

AhmetK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Kebapcı
    Bilgisayar Mühendisi
     Hyosung GV250 2015 EFI
     İstanbul
    Beğenmiş
    150
    Beğenilmiş
    208
    Forumla ilk temasım 2021e falan dayanıyor malum forumun içerideki bilgiler muazzam. İlk cruiser motorumu alırken forum içerisinde yoğun bir zaman geçirdim. Hatta bu yoğun zaman içerisinde çok beğendiğim Regal Raptor Daytona 350 motoru üzülerek almaktan vazgeçtim. Ancak bu şekilde kaldı herhangi bir üyelik bile açmamıştım. Birgün Superlight grubundakilerle yine kafede oturup sohbet ederken Doğukaan da katıldı bize. Sohbeti muhabbeti iyi derken öyle böyle samimiyet kurduk. Daha sonra ara ara buluşup sürüş yapmaya oturmaya başladık. Birkaç ay sonra birgün forumdan üyelikten kulüpten bahsetti. Bu forumun kulüp bağlantılı olduğunu o gün öğrenmiştim. Hemen bir üyelik açtık falan ama motora güvenmediğimden dolayı aday üyeliğe çok hazır hissetmedim. Sürüşlere Superlight ile ayak uyduramayacağımı, yolda yük olacağımı düşünmüştüm. Ancak hiç öyle olmadı. Her zaman anlayış vardı ekipte. Daha sonradan Gv250 aldığımda daha keyif almaya başladım ve aday üyelik gerekliliklerini karşılamak için çalıştım ve 2 gündür Aday üyeyim
    bjorngelotte (17.Ağustos.2025), CELİL (16.Ağustos.2025), deatheater (17.Ağustos.2025), erkopaşa (18.Ağustos.2025), karatepeemre2 (16.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), Küpeli (16.Ağustos.2025), Mkarakas (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (17.Ağustos.2025), Resul.D (16.Ağustos.2025), Tarmina (16.Ağustos.2025), Yusuf006emre (17.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

Tarmina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tolga Perkin
    Halkla İlişkiler Uzmanı
     Benda Rock BD300
     Tekirdağ
    Beğenmiş
    5,189
    Beğenilmiş
    535
    Geçen sene Doğukaan uzun zamandır aktif olmayan bir wp grubuna 19 Mayıs korteji duyurmak için yazmıştı.Ben de sabah 10da Tekirdağdan yola çıkacağımı söylemiştim.Tabi ki inanmamıştı fakat sabah 10da gelen yol videosuyla ikna olmuştu.Zaten İstanbula gidip gelirdim sonrasında daha sık gelip gitmeye başladım.Birlikte sürdük,oturup muhabbet ettik.Diğer kulüplere göre daha güzel,daha samimi bir ortam vardı.O zamanlar kulüp üyesi olmamama rağmen sanki üyeymişim gibi samimiyetlerini ve yardımları benden esirgemediler.En nihayetinde aday üyeliğim başladı ve şimdi tam üyeliğe doğru emin adımlarla ilerliyorum.İyi ki Doğukaan o wp grubuna yazmış yoksa sizin gibi güzel insanlarla tanışamazdım
    AhmetK (17.Ağustos.2025), bjorngelotte (17.Ağustos.2025), CELİL (16.Ağustos.2025), deatheater (17.Ağustos.2025), erkopaşa (18.Ağustos.2025), karatepeemre2 (16.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), Küpeli (18.Ağustos.2025), newmoon06tr (17.Ağustos.2025), Resul.D (16.Ağustos.2025), Yusuf006emre (17.Ağustos.2025) Bunu beğendi.
    ​True Homies Make You Feel Good

Mkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet karakaş
    Cnc torna
     Hyosung gv 250
     Ankara
    Beğenmiş
    420
    Beğenilmiş
    310
    Güzel bir başlık olmuş, Resul abi emeğine sağlık bende uzun uzun yazayım
    2016 yılında ilk chopperimi aldım truva tr250 1 yıl kadar bindim ve ehliyetim olmadığı için satma kararı aldım daha sonra güzel bişey alırım diye düşündüm zaman geçti ehliyetimi aldım reşit oldum işede başlamıştım paramı biriktiriyordum artık ne alsam diye düşünürken daytona 250 ve spyder 250 arasında kalmıştım o sırada forumu gördüm içeride bilgi hazinesi olduğunu farkettim girdim ne var ne yok okudum ama aktif buluşmalar olduğunu bilmiyordum biraz zaman geçince sahibinden ilanlar bulup gidip insanların motorların sürüp pazarlık yapıp almıyordum amacım sadece sürmekti çünkü daha param yetmiyordu bu sırada daytona karar verdim sürüşü olsun oturma pozisyonu olsun daha çok hoşuma gitti, param yetince gittim Bi daytona aldım sonra Bi kaç fotoğraf çektim geldim raptorrıdersın logosunu hemen photoshop ile sırtıma şopladım ���� 0 buluşma ile full patch olmuştum cahillik işte Bi kaç gün sonra sosyal medyada paylaştım bide üstüne sayfayı etiketledim sonra bir gün işe başlamadan 10 sn önce ali şef aradı beni güzel bir dille uyardı ne ayaksın sen falan buluşmalar olduğundan bahsetti aslında ne kadar yanlış bişey yapmış olsam da çok heyecanlandım çok sevindim hep hayalimdi bir grubun üyesi olmak birlikte sürmek ama klüp ortamlarını pek sevmiyordum ama RR onlardan tamamen farklı bunu gördüm herkesin samimiyeti saygısı olsun çok başkaydı asla dışlamadılar ilk buluşmada sanki yıllardır beni tanıyor gibi sohbet ettik 2018 in kış aylarıydı güzel zamanlardı benim hikayemde böyle çok keyif alıyorum burda olmaktan Yeni anılar biriktirmeye yeni hikayelere macaralara devam
    CELİL (18.Ağustos.2025), deatheater (18.Ağustos.2025), erkopaşa (18.Ağustos.2025), karatepeemre2 (18.Ağustos.2025), Kediens (19.Ağustos.2025), newmoon06tr (19.Ağustos.2025), Resul.D (19.Ağustos.2025), Tarmina (18.Ağustos.2025), Yusuf006emre (19.Ağustos.2025) Bunu beğendi.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)