Herkese sevgiler saygılar bu bölümde ilk nasıl tanışıldı acaba falan derken içinde bir merak oluştu konu açayım dedim hemde şöyle sizi yani daha eski grup üyelerinin mazilerine bir ışık tutmak i eski, tozlu defterleri biraz açalım istedim![]()
Benim tanışma olayım şöyle oldu facebook v twin sayfalarında gezerken bir WhatsApp bağlantı linki buldumbuda neymiş falan derken bir WhatsApp grubuna girmiş bulundum grup içerisinde sürekli chopper hakkında sohbetler muhabbetler yardımlaşma vs derken bende bildiğim bilgileri oradaki arkadaşlarla konuşmaya başladım ardından Raptor Riders grubundan İstanbul'daki Doğukan arkadaşımızla tanışmış oldum sohbet muhabbet ederken samimiyetimiz ilerledi tabi ben onun bu grupta olduğunu falan bilmiyorum böyle chopper gruplarının olduğundan bile haberim yoktu gel zaman git zaman Instagram'dan ekledim bir kaç paylaşımından Raptor Riders etiketi falan gördüm ve Raptor Riders Instagram sayfasına baktım yotube kanalını falan inceledim allahalah Ankara'da bir grup varmış falan dedim sonra Doğukanla konuştum evet Ankara'da böyle bir grup var dedi ve bana foruma bakmamı söyledi sonra Raptor Riders forumunu buldum foruma üye oldum konuları inceledim paylaşımlara baktım dogukanla konuşurken bana Ankara sorumlusu Ali şefin numarasini verdi istersen bir konuş dedi bende başlarda ne yazayım falan diye baya çekindim ardından Ali Şefe WhatsAppdan yazdım kendimi tanıttım saolsun davet etti forumdan buluşma konularına bakıp oradan takip edip buluşmalara gelebilirsin dedi hiç unutmam ilk buluşma yerleri kanatçı Suat olan yere doğru yola çıktım kanatçı Suata vardım hepsi orada motoruyla duruyordu motorumdan indim yanlarına giderken telefonum çaldı bende şimdi yanlarında konuşurken ayıp olmasın burada telefonla konuşayım konuştuktan sonra yanlarına gideyim istedim telefonu açınca acil işe çağırdılar selam bile veremeden geri döndüm
hatta geri dönerken hiç tanımadığım Mehmet altunu yolda grubu kaybetmiş vaziyette bile gördüm ama tanimdigim için birşey demeden yanından geçtim
ahaha her neyse forumdan ikinci buluşma zamanını yerini buldum çekine çekine hadi gideyim dedim buluşma yerine gittim motorumu park ettim ve Ankara ekibin yanına geldim geldim ama saolsunlar hiç tanimamalarina rağmen beni çok güzel bir şekilde ağırladılar şeker gibi insanlar yaa sohbet muhabbet derken benimde içim bir ısındı anlatamam yüzlerinden okunuyor ne kadar iyi oldukları neyse gel zaman git zaman forumu takip ediyorum buluşmalara gitmeye başladım ortamada hemen alıştım zaten Ankara'ya 3 yıl olmuştu geleli ne bir tanidigim ne bir çevrem hiç biseyim yoktu buluşma zamanlarını bekliyordum muhabet edelim falan diye derken buralara kadar geldi mevzu birde şunu eklemek istiyorum İstanbul ekibi Ankara motor festivaline geldiydi bende daha önce hiç böyle bir festivale falan katilmadiydim benim için bir tecrübe oldu ve en önemlisi şudur forum sayesine İstanbul ekiple sanki yıllardır arkadaşmisim gibi hiç yabancılık çekmeden keyifli sohbetler ettik iyiki bu grupla tanışmışim iyiki başka bir grupla tanışmadan ilk sizinle yolumuz kesişmis çok güzel dostluklar edindim
Şimdi mikrofon sizde![]()

Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)

.Zaten İstanbula gidip gelirdim sonrasında daha sık gelip gitmeye başladım.Birlikte sürdük,oturup muhabbet ettik.Diğer kulüplere göre daha güzel,daha samimi bir ortam vardı.O zamanlar kulüp üyesi olmamama rağmen sanki üyeymişim gibi samimiyetlerini ve yardımları benden esirgemediler.En nihayetinde aday üyeliğim başladı ve şimdi tam üyeliğe doğru emin adımlarla ilerliyorum.İyi ki Doğukaan o wp grubuna yazmış yoksa sizin gibi güzel insanlarla tanışamazdım