bugun rr2500e9 sahibinden sitesinde görmüş olduğum motoru yakından inceleme fırsatım oldu motor görüntüsü güzel lakin motor sahibi arkadaş çalıştığı iş yerin de 20-25 metre kapalı alandan dışarı çalıştırarak çıkardı aracı ayaklığını açıp park etti ayaklıkta siviç yoktu rölantide bir süre çalıştıktan sonra birden stop etti ?:? neden stop etti diye sordum benzini bitiyor herhalde cevabını verdi ! neyse motor sahibi arkadaş bir çok parça saydı zincir,fan müşürü,buji,amortisör keçesi,baya bir şeyler saydı değiştiği yakıt vanasının olduğu yer de terleme tarzı kaçak gibi bir şeyler olduğunu ve bu parçanın siparişini verdiğini değiştireceğini söyledi, motorun km sine baktığımda 27 binde olduğunu gördüm ilanda neden 40 bin olduğunu sorunca ilan verirken aracın km sine bakmadığını aracın km baktığında yanlış yazdığını fakat değişmediğini söyledi araçta düşme kalkma yok, açıkçası arkadaş güvende verdi her türlü motorun arkasında. bir motor daha var ona da bakmak istiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8552131/detay/
not: bir kaç gün öncesinde isimsiz bir yerden benzin aldığını ve yakıtta pislik olduğundan egzoz dan kara duman attığını temizlettiğini motoru çalıştırdığımızda kara dumanın arayla çıktığını gözlemledik

yok
kocaeli
0 Rh (+)