Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Bir önerim var arkadaşlar bütün Türkiyenin tanıdığı çoğunluğununda sevdiği motorcu kardeşimiz Barış için bir hafta aynalarımıza siyah kurdela bağlıyalım hatta ben çıkıyom şimdi bağlıyım hemen
deniz bu açtığın başlık için teşekkürler kardeşim bunları yazarken bile içim dolu dolu kabarıyor nerdeyse gözlerimden taşacak

çok ama çok hayat dolu bir insan nasıl olur diyorum. ama mukadderat demek zorundayız herhalde

ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH.

BARIŞ AKARSU için tanrıdan tek dileğim cennetin kapılarını sonuna kadar açması...

Kubilay iyi düşünmüşsün SİYAH KURDELA yı takıyorum.. hatta diğer sitelerde bağlantıları olanlar da varsa onlarda öneride bulunurlarsa sevinirim.
BArış için tüm 2 tekerleri siyah kurdela ile görmek yaşayan bizleri biraz rahatlatacakmı acaba .. Belki de evet..

AYRICA ;
arkadaşlar lütfen medyatiklik , diğer ölenler le ilgili bu yazıları yazmanın hiçbir anlamı yok ki
BARIŞ AKARSU bir motorseverdir diye düşünürseniz daha farklı görüşler olabilir
Arkadaşlar ykarda Kino babanın yazdıklarını tekrar okumanızı rica ediyorum.Barış kardeşimizin vefatıyla ilgili açılan bu topik onun medyatikliğiyle dolaylı yoldan ilgili olsada benim için önemi motorsever ve ekran arkasından da olsa kendini bana ve bir çok insana sevdirebilmiş olması bu arada yanlış anlaşılmasın hangi şarkıyı söyledigini bile bilmem ama canayakın sevecen bir kişiliği olduğunu düşünüyorum.Basının nekadar abarttığı falanda beni pek bağlamıyo o kendilerinin reyting kaygısından olsa gerek ama bunu tartışmak bu topikte olmamalı

Tekrar tekrar söylüyorum BARIŞ mekanın cennet olsun Allah ailene ve sevenlerine sabır versin.O yolu seninle paylaşan arkadaşlarınında