Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 59 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    EMRAHSS arkadaşıma katılıyorum işte anlatmak istediğim bu çok fazla duygusal davranıyoruz olaylar karşısında

HANDO konuştu...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    benim gibi düşünenlerin olduğuna sevindim açıkcası.
    hepimiz biliyoruzki her nefis ölümü tadacaktır.bunun ne zaman ve nasıl olduğu olacağı hakkında yorumlar bile çok yanlış.
    çok erken oldu vs vs gibi konuşmaları yazıları görünce çok şaşırıyorum.
    ilahi kudretin hikmetinden nasıl olurda; erken oldu gibi ,ortak koşar gibi söz edilir.apaçık şirke girer.
    bende bunun çok abartıldığını düşünüyorum açıkca.yaz sezonu tvler kara kara düşünüyor ekranı ne ile dolduracağız diye..
    ayrıca gerçekten uzun yıllar sanata emek veripte kimsesiz olarak sessizce yokluk içinde göçüp
    gidene,türk müziğine eşsiz eserler katan gerçek sanatçılara da haksızlık diye düşünmekteyim.

kaza mahallinide çok iyi biliyorum..orada kamyonun hatalı olduğunu düşünmüyorum.devasa bir kavşak.heryer açık görüşe sahip.
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
    Bir önerim var arkadaşlar bütün Türkiyenin tanıdığı çoğunluğununda sevdiği motorcu kardeşimiz Barış için bir hafta aynalarımıza siyah kurdela bağlıyalım hatta ben çıkıyom şimdi bağlıyım hemen
    deniz bu açtığın başlık için teşekkürler kardeşim bunları yazarken bile içim dolu dolu kabarıyor nerdeyse gözlerimden taşacak

çok ama çok hayat dolu bir insan nasıl olur diyorum. ama mukadderat demek zorundayız herhalde

ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH.

BARIŞ AKARSU için tanrıdan tek dileğim cennetin kapılarını sonuna kadar açması...

Kubilay iyi düşünmüşsün SİYAH KURDELA yı takıyorum.. hatta diğer sitelerde bağlantıları olanlar da varsa onlarda öneride bulunurlarsa sevinirim.
    BArış için tüm 2 tekerleri siyah kurdela ile görmek yaşayan bizleri biraz rahatlatacakmı acaba .. Belki de evet..

AYRICA ;
    arkadaşlar lütfen medyatiklik , diğer ölenler le ilgili bu yazıları yazmanın hiçbir anlamı yok ki
    BARIŞ AKARSU bir motorseverdir diye düşünürseniz daha farklı görüşler olabilir
    Arkadaşlar ykarda Kino babanın yazdıklarını tekrar okumanızı rica ediyorum.Barış kardeşimizin vefatıyla ilgili açılan bu topik onun medyatikliğiyle dolaylı yoldan ilgili olsada benim için önemi motorsever ve ekran arkasından da olsa kendini bana ve bir çok insana sevdirebilmiş olması bu arada yanlış anlaşılmasın hangi şarkıyı söyledigini bile bilmem ama canayakın sevecen bir kişiliği olduğunu düşünüyorum.Basının nekadar abarttığı falanda beni pek bağlamıyo o kendilerinin reyting kaygısından olsa gerek ama bunu tartışmak bu topikte olmamalı

Tekrar tekrar söylüyorum BARIŞ mekanın cennet olsun Allah ailene ve sevenlerine sabır versin.O yolu seninle paylaşan arkadaşlarınında
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2 tekere gönül veren genç BARIŞ AKARSU'ya tanrıdan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum

Kino üzgün :(

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    İki tekere gönül vermesinin yanında "kalp kıran kabeyi yıkmıştır " sözünü bilenlerden olmalı ki;28 yaşında ama hiç kalp kırmamış ,kimseyi üzmemiş biri için,ünlü olsada olmasada; iyi ve yürek adamı biri için üzülmek kadar insani bişey olabilir mi....
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Arkadaşlar Sizlerin Düşüncesi Nedir Bilmiyorum Ama Ben Hergün Göz Göre Göre 10larca Şehit Veren Ülkemizde Gözümü Bodrumda Eğlenceye Giderken Yapılmış Bir Kazaya Çeviremiyorum.. Tabiki Ruhuna Rahmet Diliyorum ama Daha Mühim Konular Olduğunu Hatırlatmadan Geçemiyorum.. Kusuruma Bakmayın..
    Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı emrahss Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    Barış gibi her gün bir sürü insan ölüyor keşke diğer ölen insanlar içinde bu kadar tepki verilebilseydi ama ne yazıkki onların sesleri çıkmıyor çünkü medyatik değiller.

BARIŞ VE BARIŞ GİBİ PİSİ PİSİNE SORUMSUZ SORUMLULAR YÜZÜNDEN ÖLEN KARDEŞLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM.
    Katılıyorum ama bir şey diyeceğim, kazada hatalı olan Barış, trafik raporuna göre ve görüldüğü kadarıyla. Kamyon şoförü kavşağa yaklaşırken hız kesmediği için hatalı ancak asli kusur Rahmetlide, daha doğrusu kız arkadaşında, üstelik çok geniş bir kavşak, pek de kazaya elverişli bir yer değil. Konunun akışını değiştirdim mi bilmiyorum ama bu da bir gerçek. O kızın hatasından dolayı bir kamyon şoförü de hem üç kişinin katili pozisyonuna düştü, hem de içeride şimdi.
    Emrah komutanım yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, kazanın olduğu yeri ben çok iyi biliyorum ayrıca mesleğim icabı bu ve buna benzer çok şey yaşadım, belki biraz teknik bir konu ama o kavşakta eskiden trafik ışıkları vardı neden bilinmez akıllının biri kaldırdı o ışıkları ve yol hız yapmaya elverişli bir yol, direksiyona çıkan herkesin yol tecrübesi aynı değildir ve ehliyet alırkende bu eğitimler ne yazıkki verilmemektedir, şu anda ehliyeti olan herkesi almanyada veya ingilterede yeniden ehliyet sınavına soksalar yemin ediyorum % 80 i asla ehliyet alamaz. Ben ileri sürüş teknikleri eğitimi aldıktan sonra kendimden utandım meğer yıllarca o kadar insanın canını tehlikeye atmışım araba kullanmak aynen uçak kullanmak gibi çok incelik ister şimdi bana bir çoğunuz hadi canım sende geçeceksin direksiyona vereceksin vitese basacaksın gaza gideceksin bunun neresi incelik ister.

Size öğrendiğim şeylerden sadece birini söyliyeyim, ayna kontrolü hocam dediki yol bomboş arkanda da önündede kimse yok sen yinede 15 sn de bir önce sol sonra dikiz sonra sağ aynana bakacaksın neden biliyormusunuz arkandaki yol durumunu beyin kaydediyor önünde ani bir durum olsa sağa mı kaçacaksın solamı buna o anda beyin karar veriyor ve sen kazadan kurtuluyorsun.

EVET ARKADAŞLAR ASLA 4 SAATTEN FAZLA ARAÇ KULLANMAYIN SÜREKLİ 100 KM DEN FAZLA YOL GİTMEYİN EN UFAK MAHMURLUK ÇÖKSE BİLE HEMEN KENARA ÇEKİP DURUN AYNALARINIZI MUTLAKA KONTROL EDİN SÜREKLİ FARLARINIZ AÇIK GİDİN VE RAHMETLİ DEDEMİN TAVSİYESİ ARABANIZI FRENİ PATLAMIŞ ARABA GİBİ KULLANIN.

çok detaylı bir konu burada fazla uzatmayalım ama isteyene bu konuları detaylı anlatırım.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı OturanBull Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar Sizlerin Düşüncesi Nedir Bilmiyorum Ama Ben Hergün Göz Göre Göre 10larca Şehit Veren Ülkemizde Gözümü Bodrumda Eğlenceye Giderken Yapılmış Bir Kazaya Çeviremiyorum.. Tabiki Ruhuna Rahmet Diliyorum ama Daha Mühim Konular Olduğunu Hatırlatmadan Geçemiyorum.. Kusuruma Bakmayın..
    ne kusuru kardeşim aynen katılıyorum.fazlası var eksiği yok.

birde bodrumla ilgili bir tesbitim var.son on yıl içinde yüzlerce kez gittiğimden dolayı.
    diğer turistik bölgelerde görmediğim bir durumdur bana göre.
    siz şimdi yolunuzdasınız atıyorum ışık size yeşil yanıyor.ne yaparsınız ilerlersiniz doğal olarak. ama yok olmaz.
    illaki çoluk çocuk yaştaki birileri önünüze atlayacak. sizde sinirlendiğinizde kendilerine öyle bir tavır takınıyorlarki..

ben çok ünlüyüm yada ben sıradışıyım yada ben çok bilmemneyim gibi...
    aşağıya inip elinize aldığınızda abi abi tamam abi diye ağlayan sızlayan çok olmuştur.

diyeceksinizki bu her yerde var..
    ama bodrumda farklı size trafikte posta koyanlar öyle bir soylu değerli kişi pozuna giriyorki anlatılmaz.:mrgreen:
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2 tekere gönül veren genç BARIŞ AKARSU'ya tanrıdan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum

Şemsi BURSALIOĞLU
    Prof. Artçı
     Regal
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Barış için rahmet dileyip üzülenlerin hiçbiri şehitlerimiz unutmuş değil olayı saptırmayalım. Şehitlerimiz içinde verilmesi gereken tepki ne ise verildi. Hemde bizzat bu grubu üyelerininde katılımıyla.. 200 motor ile acımızı ve lanet örgüte tepkimizi bayrağımız dalgandıra dalgandıra tüm İstanbula ve medya yolu ile tüm insanlara duyruldu. Barış içinde biz regalraptor ailesi olarak acımızı paylaştık sadece. Başkaca yorumlar yapılmasını bir anlamı yok. Katılanlar cevabını yazar. Bunuda kimse paylaşmak zorunda değil.

MEKANIN CENNET OLSUN BARIŞ

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)