Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Uzun yol !

Hybrid View

orhuntheboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

orhun oguz gulrek
    öğrenci
     regal raptor spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Uzun yol !

Arkadaslar haziran gini istanbuldan memleketim samsuna gitmeyi dusunuyorum yalniz daha once motorumla uzun yola hic cikmadim. Acikcasi bende sehir icinde kullanmak icin almadim. Soyle bir durum varki uzun yol tecrubem hic olmadigi icin nelere dikkat etmeliyim ? bi sknti olur yolda kalirim korkusu var acikcasi yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    makinanda bir sıkıntı yoksa Uzun yolda hiç sorunsuz gider gelirsin bizim makinalar uzun yolu sever çok uzun yol yaptım uzun yolda makina şehir içi gibi zorlanmaz ve sorun riski çok daha azdır en fazla buji patlar onun içinde kaliteli buji kullanırsın risk azalır yanında yedek buji taşırsın sıkıntı olursa değiştirirsin birde siğorta atabilir veya temassızlık edebilir yanında yedek siğorta alırsın ve bu parçaları değiştircek anahtarları yanına alırsın gitmeden önce bu işlemleri öğrenmek için söküp takar denemeler yaparsın
    birde far, park,sinyal ampullerinin yedeklerini yanına alırsın

orhuntheboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

orhun oguz gulrek
    öğrenci
     regal raptor spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sigorta atması veya temassızlık yapması neye baglı olabılır pekı ? ayrıca ortalama kac saat gıdıp mola vermek gerekır motoru da yormak ıstemıyorum. o tarıhlerde samsuna gidecek olan olursa beraberde gıdebılırz burdan soylıyım.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı orhuntheboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigorta atması veya temassızlık yapması neye baglı olabılır pekı ? ayrıca ortalama kac saat gıdıp mola vermek gerekır motoru da yormak ıstemıyorum. o tarıhlerde samsuna gidecek olan olursa beraberde gıdebılırz burdan soylıyım.
    Siğorta atması genellikle siğorta ayağının temassızlığından yapar ben orjinal cam siğortayı söküp yerine 15 amper araba siğortası bağladım sorun yapma olasılığı ortadan kalktı tavsiye ederim sende yap veya yaptır çok kolay ve ucuz bir işlem ama her durumda yanında yedek siğorta olsun
    Uzun yolda motor hiç durmadan gidebilir su soğutmalı olduğundan şişmez zorlanmaz ama sen yorulursun normal şartlarda 2-3 saate bir mola verip dinlenmen kendin için su takviyesi yapman iyi olur uzun yolda susuz kalan vücudun refleksleri yavaşlar

Merthan Subaşı
    Satış Danışmanı
     Yamaha Virago 1100
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Haziran 10 15 arasi giresuna gidecem daha once regalle gittim smdi virago ile gidecem istersen samsuna kadar eslik eder ordan giresuna devam ederim. Ben sana hepsini istanbulda nasil yapacagini gosteririm yada ustan varsa uzun yola gitcem bunlar bunlar sorun olursa nasil yapacam de gosterir.
    Konu Merthan tarafından (15.January.2014 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haziran 10 15 arasi giresuna gidecem daha once regalle gittim smdi virago ile gidecem istersen samsuna kadar eslik eder ordan giresuna devam ederim. Ben sana hepsini istanbulda nasil yapacagini gosteririm yada ustan varsa uzun yola gitcem bunlar bunlar sorun olursa nasil yapacam de gosterir.
    o tarihle arası bende giresuna gidebilirim motorla yıllık izin planlamamı yapıp üç motosiklet harika olur daha önce deneyimledim acayip sarıyo :D varsa düşüncen haberleşelim bulancağa kadar eşlik ederim :D
    Konu özgürr tarafından (16.January.2014 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bİr de çift otobüs bileti al.Biri senin diğeri bagaja yükliycen motorun için.Etrafı seyrederek gidersin

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Birde yola cikmadan selenin ustune destek olarak bi seyler al ince yastik falan olabilir guzel bagla
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde yola cikmadan selenin ustune destek olarak bi seyler al ince yastik falan olabilir guzel bagla
    +1
    Eğer popona değer veriyorsan mutlaka minder al :mrgreen::mrgreen:

Motorcunun can dostu olan; motoru parlatmak, pasları gidermek ve ufak yağlama için WD40 yanında bulunsun

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    ek olarak;

100 km'de 10 dk dinlenmeni tavsiye ederim. Mutlaka her dinlenmede bol bol su iç. Hatta bebe aspirini içersen kanı sulandırır yolda daha rahat edersin.

güzergah üzerindeki motor tamircilerinin telefonlarını yanında bulundur. Acil durumda çağırırsın.

zincir yağı al her 250 km de bir yağla.

benzin konusuna dikkat et olmadık bi yerde benzinsiz kalma ama yanına sakın yedek benzin alma.

gaz kolu için aparatlar var gazı sabitliyor. Bundan bi tane al işine yarar.

lastik patlamasına karşı bir adet sprey bi adet de fitil seti al. Fitil atmayı youtube dan öğrenirsin.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)