Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

EagleRide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Tercihiniz neden regal raptor ?Bilmek istedim.

kymco 'nun ürettiği ve benimde ilk motorum 250 cc ile 28 beygir üreten V motor, bu bakımdan sınıfının en iyilerinden olan (hysong gv 250 var rakip olarak); tayvan yapımı şahane görünümlü cruiser.100 km'de 3,5 litre benzin tüketmektedir. maksimum hızı ise 144km. Parçası yok diyenler yanılıyor yamaha güvencesi altında parçalarını yamaha temin ediyor.Temizleri 5bin,8tl

249 cc hacminde 28 beygir güç üretebilen bir V motora sahip olan cruiser kymcodan farkı daha klasik daha etli yapısıdır. Race motoru olduğu için hızlanması çok iyidir.Maksimum suratı 140,144 civarıdır.Parçası boldur biraz pahaladır ama bir japondan farkı yokdur. Temiz ikinci elleri 5binden başlar,8bine kadar bulunur.Selesi son derece konforlu. krom kaplamaları göz alıyor. işçilik/fiyat performansı mükemmele yakın denilebilir.Söylemeden geçmeyeyim, şehir içi kullanımda 100 km'de 3,2 litre benzin tüketiyor.

Şimdi regal raptor 350ccliklerine bakalım 250cclikleri değer olarak çok çok altında olduğu için kıyaslama bile yapmıyorum.

Maksimum hız 120 tavsiye edilen hız 90 , 90dan sonra titreşim başlıyor. 17kv 24hp yapıyor. 350cc motor alınıyor hem pahalı hem değerleri düşük. Hemde 350cc motor vergisi veriliyor ancak yukarda saydığım 250cc motorlardan gücü daha yetersiz.

Şimdi çıkıp kardeşim biz sıfır aldık iyide ilerde bu motor size yetmiyecek sonra 650 geçmek istiyeceksiniz ozamanda sıfır alamazsın. Sıfır motor sağlam motor demek değildir yada ikinci el motor bozuk motor demek değildir. Regal Raptor 350cc sıfır fiyatına bakıyorum 9.800tl yani 10bin :evil:

Bu arada 10bin tl yamaha dragstar 650 bulunuyor yaşlı maşlı temiz tamirciye gösterilirse elden geçerse Yamaha üzmez hemde 650cc

Türkiyede insanlar kolay para kazanmıyorken süsleyip püsleyip güzel ülkemde bu fiyatada memleketimin güzel insanlarını tabiri caizle affınıza sığınıyorum 10bin tl almaları gerçekden yalnış. İkinci el piyasasına bakıyorum hep düşük km neden ? Çünkü yeterli gelmiyor performans ve büyütmek istiyor. Bir motorun yetersiz olduğu çabuk sıkılıp km az satılmasıdır. Biri bu çinlilere Türkiyede dur kardeşim bu fiyat nedir benim vatandaşımı kazıklayamazsınız demeli.
    Konu EagleRide tarafından (16.Ocak.2014 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,632
    Beğenilmiş
    6,880
    Merhaba Alpay aramıza hoş geldin
    Önce seni biraz tanışma başlığında biraz tanısaydık
    Öncelikle bu formun Regal Raptor kullanıcılarının oluşturduğu bir forum olduğunun farkıdasın sanırım ve bu forum bağımsızdır markayla bir alakası yoktur
    Söyleğin diğer motorların makinalarının daha güçlü iyi olduğunda aynı fikirdeyim
    fakat onlarında servis parça temin ve fiyatları sorunlu ikinci elde piyasasının zayıf olması sıkıntıları var ayrıca en önemli faktör kasa görüntüsü bizler RR un herşeyden önce kasasını heybetini çok seviyoruz motor bloğu sağlamdır sorunsuzdur titreşm 2011 modelden sonrasında yoktur motorlar revize edildi blansör kondu parça servis ikinci el satış sorunu olmayan tek çinli makinadır kendi katagoriside liderdir
    Dragstar 97 -98 model km si yüselmiş en kötüsünün fiyatı 10 bin tl den başlıyor bu fiyata temiz bulmak nerdese imkansızdır binilebilir temiz makina için en az 13 bin tl vermen lazım bu rakamda şimdilik bizde yok ucuz 10 bin tl ye alacağın yıpranmış bir dragstar zayıf yeri olan şaft ve dişlileri dağılırsa 2500 tl masraf açıyor eger motorunda bir sıkntı çıkar motor yaptırmak gerekirse komple motor 4000 tl lleri buluyor
    Anlayacağın herkes herşeyi biliyor ve kendine göre tercihini yapıyor

NOT : profil resmini değiştirmeni rica ediyorum kurallara aykırı

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Alpay aramıza hoş geldin
    Önce seni biraz tanışma başlığında biraz tanısaydık
    Öncelikle bu formun Regal Raptor kullanıcılarının oluşturduğu bir forum olduğunun farkıdasın sanırım ve bu forum bağımsızdır markayla bir alakası yoktur
    Söyleğin diğer motorların makinalarının daha güçlü iyi olduğunda aynı fikirdeyim
    fakat onlarında parça temin ve fiyatları,servis ikinci elde piyasasının zayıf olması var
    sıkıntıları var ayrıca en önemli faktör kasa görüntüsü bizler RR un herşeyden önce kasası heybetini çok seviyoruz motor bloğu sağlamdır sorunsuzdur titreşm 2011 modelden sonrasında yoktur motorlar revize edildi blansör kondu parça servis ikinci el satış sorunu olmayan tek çinli makinadır kendi katagoriside liderdir
    Dragstar 97 -98 model km si yüselmiş en kötüsünün fiyatı 10 bin tl den başlıyor bu fiyata temiz bulmak nerdese imkansızdır binilebilir temiz makina için en az 13 bin tl vermen lazım bu rakamda şimdilik bizde yok ucuz 10 bin tl ye alacağın yıpranmış bir dragstar zayıf yeri olan şaft ve dişlileri dağılırsa 2500 tl masraf açıyor eger motorunda bir sıkntı çıkar motor yaptırmak gerekirse komple motor 4000 tl lleri buluyor
    Anlayacağın herkes herşeyi biliyor ve kendine göre tercihini yapıyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49895736/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48419231/detay

Düşük km temiz 650 motorlar 10bin tl pazarlıkla dahada düşer. Türkiyede çok iyi tamirciler servisler vardır ikinci el alırken bu servisler al yada alma diyor. Şaft ve dişli zaten kötü ise alma diyorlar. Bir Yamaha 650 regal bilmiyorum :|

250cc piyasasına bakalım

2006 model Suziki İntruder 25.00km tertemiz http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49326984/detay 9bin pazarlıkla 8.5 alınır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44803156/detay Aynı şekilde bu. Birsürü temiz kaliteli japon v motorlar varken 10bin yatırmak :(

Regal sadece görüntüsü aldatır zaten hep ilk motoru olanlar regal alır 300km,1000km yüksek cc alacam yetersiz diyip satar. Şuanda 10bin regal alıp ikinci ele kaça satacak okadar temiz güçlü rakipleri varken

250cc arasında en iyi tartışmasız kasa görüntü 250cc suzuki intruder şuan temizleri 8bindir Japon için 20,30bin düşükdür sıfır gibidir.kolay gelsin.

2.elde 8bin verip regal raptor 350 alınır yoksa 8bine suziki intruder yukarda gösterdiklerim mi hangisinin tercih edilir tüm motor camiası biliyor
    Konu EagleRide tarafından (16.Ocak.2014 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    51,632
    Beğenilmiş
    6,880
    O makinaları billyorum biri toplanmış custom makina orjinal değil diğeri istisnai çok temiz bir makina oda renginden dolayı fiyatı düşük satamıyor Herkesin kendi tercihi biz halimizden mutluyuz tabiki işin özü bütçe konusu bütçemize göre bu makina bize uygun bu arada ben 6 yıldır RR kullanıyorum

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O makinaları billyorum biri toplanmış custom makina orjinal değil diğeri istisnai çok temiz bir makina oda renginden dolayı fiyatı düşük satamıyor Herkesin kendi tercihi biz halimizden mutluyuz tabiki işin özü bütçe konusu bütçemize göre bu makina bize uygun bu arada ben 6 yıldır RR kullanıyorum
    Hangi cruiser klüpler patch ve yelek için regalleri yeterli görüyor Harley wide çakması :lol:

iyi forumlar..
    Konu EagleRide tarafından (16.Ocak.2014 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    51,632
    Beğenilmiş
    6,880
    Alıntı EagleRide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi cruiser klüpler patch ve yelek için regalleri yeterli görüyor Harley wide çakması :lol:

Forumu araştırdım hyosung gv 250 daha iyidir diyen arkadaşlar olmuş teknik veriler ortadayken hangi yönden iyi. Doğru görüntüsü iyi forumlar..
    Sen forumun amacını tam anlayamamışsın bence burada kimsenin klüp,yelek gibi konularla bir ilğisi yok bizler RR kullanıcıları birbirize destek olmak yardımcı olmak ortak motor tutkumuzu paylaşmak için buradayız
    NOT: profil resmini düzeltmişsin teşekkür ederim ama Cehennem Melekleri imzanı kaldırmanı rica edicem

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Regal in Kendisine öz ahlaklı seviyeli bilir abileri tanıdık ve özen gösteren tamircileri her yere gittiğin zaman güler yüzle karşılayan esnafları ve bir araya geldiği zaman aile saadeti var kardeşim geziye gidildiği zaman 20 motor oluyor motorla gelemeyen arabayla eşlik ediyor benim regali seçmemin NEDENİ bu....

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regal in Kendisine öz ahlaklı seviyeli bilir abileri tanıdık ve özen gösteren tamircileri her yere gittiğin zaman güler yüzle karşılayan esnafları ve bir araya geldiği zaman aile saadeti var kardeşim geziye gidildiği zaman 20 motor oluyor motorla gelemeyen arabayla eşlik ediyor benim regali seçmemin NEDENİ bu....
    Ahlaklı seviyeli insan heryerde var. Burda teknik verileri konuşuyoruz ve fiyatı. Bütün cruiser külüplerinde saygı ve kardeşlik var.

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı EagleRide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahlaklı seviyeli insan heryerde var. Burda teknik verileri konuşuyoruz ve fiyatı. Bütün cruiser külüplerinde saygı ve kardeşlik var.
    aynı ahlakı sende göremedğim için yazdım kusura bakma burda insanlar bütçelerine göre hareket ediyor ve herkez mutlu bilmem ne çakması şöle kötü böle kötü diyip dostların içini karartmana bir anlam veremedim rahatsız oldum bilmem anlatabildimmi.

alpay sözüer
    emlak sigorta
     Kawasaki VN800 Drifter
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı ahlakı sende göremedğim için yazdım kusura bakma burda insanlar bütçelerine göre hareket ediyor ve herkez mutlu bilmem ne çakması şöle kötü böle kötü diyip dostların içini karartmana bir anlam veremedim rahatsız oldum bilmem anlatabildimmi.
    Dostum ben insanlarin parasiyla dalga gecmiyorum aksine bu motorlarin bukadar fiyat verilmesine kiziyorum. Ayni fiyaya cok cok iyi motorlar varken bu fiyati cok buluyorum.Turkiyede insanlar kolay para kazanmiyor dedim simdi sence insanlarin parasiyla dalgami gecmis oluyorum? Susleyip pusleyip insanlarimizi cebinden buyuk paralar almasin diyorum bilmem anlatabildimmi.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)