| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Modifiye için fiyat vermek mümkün değil her parçanın pekçok kalitesi ve fiyatı var o işlemi yapan firmayla yapılan görüşmede ortaya çıkar fakat modifiye çok pahalı bir işlemdir
spyder i resimdeki görüntüye sokmak çok kolay gidon bağlantı ayağını kısatmış tekli sele takmış (150 tl) gerisi boya işi![]()
YOK
İstanbul
A Rh (-)Heee anladım güzel olmuş ama :mrgreen: boya olayı değil de gidon olayı çok güzel olmuş. Bi de spyder'da beğenmediğim tek şey arka farları, sinyalleri ve o arkadaki stop lambası sanırım onun yeri değişebilir mi? :mrgreen: Çok soru soruyorum galiba maruz görün başka soracak, bu işlerden anlayan tanıdık kimse yok.:(
YOK
İstanbul
A Rh (-)Oh süper süperBende ona dikkat ettim orjinal çamurluğu sevmedim garip duruyor, peki hocam bi sorum daha var, yeni başlayacağım malum tecrübe yok ama kursa gitmeyi düşünüyorum, 250lik mi alayım 350lik mi? 350 olan kaldırır mı daha kalın lastiği.:mrgreen: ve onun dışında alacağım rr spyder'a bi o kadar daha masraf yapmaya değer mi? Uzun süreli kullanabilir miyim? 1 - 2 sene kadar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)