Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhaba

Forgotten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Erkin Gül
    Proje Yöneticisi
     Daytona 250
     İzmir - Karşıyaka
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2

Merhaba

1-2 hafta içinde Daytona alacak olan (250 mi 350 mi hala kararsızım ama beyaz ve düz gidon olacak o kesin) İzmir Karşıyaka'da ikamet eden bendeniz de yaklaşık 1 aylık üye olmadan forumu takip etme sonrası artık üye olma vakti geldi dedim ve buradayım işte...

RR'nin izmir'deki tek bayisi sanırım Karşıyaka Motor, geçen gittiğimde ellerinde sadece 1 adet RR kalmıştı (2012 model). Önümüzdeki hafta tekrar uğrayacağım bakalım, paramı da cebime koymuş olurum muhtemelen... Önerileriniz nedir forum ahalisi? 250 mi 350 mi? Karşıyaka motorsda 350ye boşuna para verme çok güç farkı yok dediler ama var mıdır doğruluk payı? 2014 modeller için açıklama var mı? Enjeksiyonlu modeller gelecek mi acaba? Beklesek mi biraz daha?
    ..Epiphone Les Paul Silverburst Custom, ESP EX-350, Washburn WG-587, Ibanez AEL40SE
    ..Line6 POD XT Live
    ..Marshall AVT-50

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin uzun cümleli Anıl :mrgreen:

Evet aralarında bariz bir fark yok. Fakat 350 alırsan seni idare etme süresi nispeten uzayacaktır. :mrgreen: yeni modeller için henüz bir açıklama gelmedi. Ama değişiklik sadece fiyatlarda olacaktır. O da fuarda belli olur sanırım..
    "CaRPe DieM"

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Öncelikle hoş geldin. Bekleme konusunda 1 ay kaldı fuara, biraz daha sabret derim...
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Anıl Erkin Gül
    Proje Yöneticisi
     Daytona 250
     İzmir - Karşıyaka
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Evet, ilk cümle biraz uzun olmuş :D

1 ay beklemeye çalışayım ama pek sanmıyorum, yüksek ihtimal enjeksiyonlu model gelmeyecek diye düşünüyorum. Bu sebeple mümkünse 250'lik bir daytona siparişini geçeyim ben haftaya... Forum sponsoru olan motosikletçim'deki gibi bir fiyat mı beklemem lazım Daytona 250 için (7500 TL)? Karşıyaka Motor'daki 2012 model siyah Daytona 250 için 7950 TL demişlerdi. O da 2012 model ve son RR kaldığı için dediler. Motosikletçim'de 7500TL görünüyor halbuki... İzmir'de bizi mi kazıklıyorlar acaba?
    ..Epiphone Les Paul Silverburst Custom, ESP EX-350, Washburn WG-587, Ibanez AEL40SE
    ..Line6 POD XT Live
    ..Marshall AVT-50

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Anıl ailemize hoşgeldin, aramızda daimi olursun umarım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Anıl aramıza hoş geldin :D
    250 cc ile 350 cc arasında tork farkı var buda yokuşlarda ve 2 kişi bindiğinde daha güçlü çekiş demek son süratleri yakındır 20 km kadar fark eder
    Enjeksiyonlu makina gelmicek onu bekleme

motorlara 1 aya kadar zam gelicek hızlı hareket et bence motorsikletcim de fiyataların uygun olması kar marjından fedakarlık etmesinden kaynaklanıyor pek çok arkadalımız oradan aldı çok memnun kaldı bizden giden arkadaşlara elinden geldiğince kolaylık sağlıyor arasan selamımı söyle kolaylık yapar

Anıl Erkin Gül
    Proje Yöneticisi
     Daytona 250
     İzmir - Karşıyaka
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Anıl aramıza hoş geldin :D
    250 cc ile 350 cc arasında tork farkı var buda yokuşlarda ve 2 kişi bindiğinde daha güçlü çekiş demek son süratleri yakındır 20 km kadar fark eder
    Enjeksiyonlu makina gelmicek onu bekleme

motorlara 1 aya kadar zam gelicek hızlı hareket et bence motorsikletcim de fiyataların uygun olması kar marjından fedakarlık etmesinden kaynaklanıyor pek çok arkadalımız oradan aldı çok memnun kaldı bizden giden arkadaşlara elinden geldiğince kolaylık sağlıyor arasan selamımı söyle kolaylık yapar
    teşekkür ederim Celil abi..

motorsikletçim'den alırsam, motor kargolanacak sanırım izmir'e... bu durumda ruhsat prosedürlerini benim takip etmem gerekiyor sanırım. ayrıca montajla ilgili sıkıntı olursa da buradaki bayi kıllık çıkartır mı acaba benden almadın falan diye... bilemedim valla, önümüzdeki hafta karşıyaka motor'a gidip sıkı bir pazarlık yapayım en iyisi. izmirde başka bayi olmaması kötü oldu, tekel olmuşlar istedikleri fiyata satıyorlar :(

edit: hoşgeldin dileklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. izmir tayfasıyla da yakında tanışırız umarım...
    Konu Forgotten tarafından (24.January.2014 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.
    ..Line6 POD XT Live
    ..Marshall AVT-50

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Forgotten Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim Celil abi..

motorsikletçim'den alırsam, motor kargolanacak sanırım izmir'e... bu durumda ruhsat prosedürlerini benim takip etmem gerekiyor sanırım. ayrıca montajla ilgili sıkıntı olursa da buradaki bayi kıllık çıkartır mı acaba benden almadın falan diye... bilemedim valla, önümüzdeki hafta karşıyaka motor'a gidip sıkı bir pazarlık yapayım en iyisi. izmirde başka bayi olmaması kötü oldu, tekel olmuşlar istedikleri fiyata satıyorlar :(

edit: hoşgeldin dileklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. izmir tayfasıyla da yakında tanışırız umarım...
    Montaj yaparak kargoya veriyor sanırım konuşmak lazım ruhsat işlemlerini ister kendin yaparsın ister muameleciye verirsin aldığın yerde muameleciye veriyor parasını + olarak senden alıyor zaten
    istanbuldan aldığında + 250 tl civarı kargo ücreti oluyor izmirle aynı rakamlara geliyor malesef

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alican Türkyılmaz
    RentCar%GünlükEv..
     TGB Quad 425
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1-2 hafta içinde Daytona alacak olan (250 mi 350 mi hala kararsızım ama beyaz ve düz gidon olacak o kesin) İzmir Karşıyaka'da ikamet eden bendeniz de yaklaşık 1 aylık üye olmadan forumu takip etme sonrası artık üye olma vakti geldi dedim ve buradayım işte...

RR'nin izmir'deki tek bayisi sanırım Karşıyaka Motor, geçen gittiğimde ellerinde sadece 1 adet RR kalmıştı (2012 model). Önümüzdeki hafta tekrar uğrayacağım bakalım, paramı da cebime koymuş olurum muhtemelen... Önerileriniz nedir forum ahalisi? 250 mi 350 mi? Karşıyaka motorsda 350ye boşuna para verme çok güç farkı yok dediler ama var mıdır doğruluk payı? 2014 modeller için açıklama var mı? Enjeksiyonlu modeller gelecek mi acaba? Beklesek mi biraz daha?
    350cc ile 250cc arasında pek fark yok doğru demişler. Şöle diyim 350cc alayım 250cc çok daha hızlı giderim diyorsan bence öle bir fark yok. Farkı şu iki kişi dik yokuşu çıkarsan 350cc ile güçden düşmeden çıkarsın 250cc biraz güçden düşerek çıkar ama çıkar çıkmaz diye düşünme 350cc alırsan 350cc vergi ödersin , 250cc vergisi daha az. Eğer aralarında fiyat olarak pek fark yoksa 350cc al fiyat çok ise 250cc al bence

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Evet, ilk cümle biraz uzun olmuş :D

1 ay beklemeye çalışayım ama pek sanmıyorum, yüksek ihtimal enjeksiyonlu model gelmeyecek diye düşünüyorum. Bu sebeple mümkünse 250'lik bir daytona siparişini geçeyim ben haftaya... Forum sponsoru olan motosikletçim'deki gibi bir fiyat mı beklemem lazım Daytona 250 için (7500 TL)? Karşıyaka Motor'daki 2012 model siyah Daytona 250 için 7950 TL demişlerdi. O da 2012 model ve son RR kaldığı için dediler. Motosikletçim'de 7500TL görünüyor halbuki... İzmir'de bizi mi kazıklıyorlar acaba?
    RR Ailesine Hos geldin kardeşim, İki modelinde kasası aynı sadece tork farkı var görsel olarak hiç birşey degişmiyor Biraz Bütce meselesi İkisi Arasında 2000 tl gibi bir fiyat farkı var yaklasık olarak 250 cc alır san kalan paranada plka ruhsat ve ekipmanlarını rahatlıkla alırsın diye düşünüyorum tabiki son karar senin.:?:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)