Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Bütçe sıkıntım var biraz öneri istiyorum..

Merhabalar.Ben de yazın almayı düşünüyorum.Aslında kafamda uzun süredir Spyder 250E-10 var ama malum fiyatı fazla.Daha öğrenciyiz işte.Yaş 18.Küçüklükten beri bir chopper hastalığım var.Bütçem en fazla 3000 tl falan.Bu fiyata alabiliceğim fazla da sorun çıkarmayacak bir chopper arıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,688
    Beğenilmiş
    7,113
    Çağdaş en uygun fiyatlı alabileceğin chopper makinalar çin olanlar ve içlerinde tek tavsiye edebilecegimiz tahmin edeceğin gibi Regal Raptor'dur fakat bütçene göre makina bulman zor bulacağın makinalarda genelde yüksek kmde bakım isteyen makinalar olur sıkı takip edip temizini yakalarsan alınabilir

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Anlıyorum Celil abi.Kafamda 2 seçenek var.Ya model farketmeden,bütçeme uygun her tip vitesli motora bakıcam ( Bundan pek taraf değilim) 2. olarak da parayı biriktirip seneye ocak şubat aylarında hem güzel hemde ucuza bir 250 spyder almak.Öğrenci olmak bu açıdan kötü işte :(

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşım 2013 model dd 150e 2f aldı tamda senin aradığın fiyata başlangıç olarak güzel bende 250 lik olanı var beraber yola çıktığımızda kafa kafaya gidiyoruz bence bi bak derim hoşuna gidecektir...

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kafamda o vardı zaten.Hem araların da en ucuzu hem şekil falanda biraz güzel.Gittim Motobull'a da denedim motoru ama sıfırı 4000-4500 tl.İkinci eli 3500 tl.Yaza artar birde fiyatlar o yüzden zor gibi gözüküyor.Ama bulabilirsem direk alırım tabi.Sonuçta satışı da kolay regallerin.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,688
    Beğenilmiş
    7,113
    Alıntı rockstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafamda o vardı zaten.Hem araların da en ucuzu hem şekil falanda biraz güzel.Gittim Motobull'a da denedim motoru ama sıfırı 4000-4500 tl.İkinci eli 3500 tl.Yaza artar birde fiyatlar o yüzden zor gibi gözüküyor.Ama bulabilirsem direk alırım tabi.Sonuçta satışı da kolay regallerin.
    Alttaki linteki makina fena değil iş görür gibi bir bak istersen
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50320606/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41176750/detay

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İstanbul'da oturuyorum ben yaa :( Ama güzel makina.Ben 2006 lar falan sorun çıkartır diye pek dikkat etmiyordum.Birşey sorucam yaza 150cc lerin fiyatı tahminen ne kadar olur.Sen bilirsin yıllarını vermişsin

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,688
    Beğenilmiş
    7,113
    İstanbul'da oturuyorum ben yaa :( Ama güzel makina.Ben 2006 lar falan sorun çıkartır diye pek dikkat etmiyordum.Birşey sorucam yaza 150cc lerin fiyatı tahminen ne kadar olur.Sen bilirsin yıllarını vermişsin
    150 cc makinaların talebi fazla olmadığı için sıfır hariç çok fiyat farkı olmaz ama net birşey söylemek zor
    Tekirdağ uzak sayılmaz eski kasada olsa 250 cc makina alınabilir 2 inciel makinada ufak tefek sorunlar olur Şanzumanı 20.000 km lerde yenilenmek ister masraflıdır alırken ustaya kontrol ettirmek lazım onun dışında dayanıklıdır sorunsuz keyifle kullanırsın

Çağdaş Yücel
    Öğrenci
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki 0 bir spyder alınca değiştirilmesi gerekilen parçası veya herhangi birşeyi varmı.Mesela CBR125 kullanıcıları 0 tekerlerden pek memnum olmuyorlar.Özellikle arka tekeri alındığında değiştiriyorlar.Regal de varmı böyle bir sorun ?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,688
    Beğenilmiş
    7,113
    Peki 0 bir spyder alınca değiştirilmesi gerekilen parçası veya herhangi birşeyi varmı.Mesela CBR125 kullanıcıları 0 tekerlerden pek memnum olmuyorlar.Özellikle arka tekeri alındığında değiştiriyorlar.Regal de varmı böyle bir sorun ?
    RR un tüm modellerinde fabrika çin lastiği kullanıyor ve yağmurda soğukta lastik yeri tutmaz sıkıntılıdır sıcak yaz havasında fena değildir ama bütçe müsaitse değiştirmekte fayda var onun dışında değişim gereken bir yeri yok

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)