Arkadaşlar selamlar;
Konu daha önce açıldıysa özür dilerim :evil:, Daytona 250 kullananlar bir depo benzin ile kaç km gidebiliyorsunuz ? Yedek depo dahil ve hariç olarak ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 250
Ankara
0 Rh (-)Arkadaşlar selamlar;
Konu daha önce açıldıysa özür dilerim :evil:, Daytona 250 kullananlar bir depo benzin ile kaç km gidebiliyorsunuz ? Yedek depo dahil ve hariç olarak ?
RR Daytona 250E-6C
Ankara
B Rh (-)Ana depo ile s.ici 180-190 km.
---------
PeGaSuS
---------
Yamaha xj6 - 2014
Kuba Strike 150 - 2013
Daytona 250
Ankara
0 Rh (-)Teşekkürler. bende 200 km gittim ana depo ile o yüzden bi gariplik var sandım, 45 tl ye doluyor depo sizce daha fazla benzin alması gerekmez mi ? 55 tl civarı ?
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bir depoyu komple ir bidona boşalttım ve depoyu 67 tl ye gırtlak doldurttum. normal depoyu 376. km de bitirdim yedek depoda 12 km sonra bitti hatta yolda bile kaldım ölçüm için :D kaldım ve daha önceki boşalttığım benzin ile yola devam ettim :D toplam ölçümüme göre 388 km yol gittim. tabi ara sıra gaza yüklensemde genelde düşük hızlarda seyrettim

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Daytona ile spyder depoları aynı benzini almıyor Daytonanın deposu daha küçük ama tam oranları bilmiyorum herkes yazarsa durum meydana çıkar
Benim 350 cc spyder devirli kullanımda yedek hariç ortalama 250 km gidiyor
Yedek hariç bir depo zamdan önce 50 - 55 tl gibi alıyordu

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)80-90 Arası 90 geçmedim Test sürecinde Ama normalde de 350 km hiç düşmüyordu ve bu km Boru Eksozla yapılmış km ler. Şuanda Orion Furkan arkadaşımıza sattım yaklaşık 2 ay önce Suan kaç km desin sen bilmiyorum bende sıfır almıstım 2000 km ye kadar yakıt bende de coktu 200-250 km yi bulmulmuyordu ama sonra sonra yakıt azaldı. Hesapladıgım da yaklasık 17-18 kuruş yakıyordu.:lol:
Daytona 250
Ankara
0 Rh (-)hahaha helal olsun valla bu kadar ugrasıp ölçmek büyük cesaret
![]()
Daytona 250
Ankara
0 Rh (-)Benim depom küçük sanırım, fulle deyince 9 litre taş çatlasın 9.5 litre yakıt alıyor :?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)