Arkadaşlar bende alışkanlık oldu düz yolda özellikle trafikte 2, viteste kalkış yapıyorum aslında üşeniyorum boşa atıp tekrar 1 e atmaya . Motor zorlanmıyor ama uzun vadede sıkıntısı olurmu acaba ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd 250e-10 spyder
istanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar bende alışkanlık oldu düz yolda özellikle trafikte 2, viteste kalkış yapıyorum aslında üşeniyorum boşa atıp tekrar 1 e atmaya . Motor zorlanmıyor ama uzun vadede sıkıntısı olurmu acaba ?
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)benimde pek bilgim yok abi bu konuda bende senin gibi kalkışlar yapıyorum ama motorun sesinden anlaşılıyor rolantiyi ayarladıkmı sıkıntı olmaz heralde çünkü çok boğulmuyor :D
dd 250e-10 spyder
istanbul
0 Rh (+)abi aynen dogru söylüyorsun biliyorum yanlış oldugunu ama alışkanlık oldu . Üşenmicez 1 e atacaz artık
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Vites 2 de diye düşünerek unutup 3 de kalkmaya çalışırsanız "çat"![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Yamaha Virago 1100
istanbul
0 Rh (-)Ondan sonra cin motorlar freni tutmaz orasi burasi tutmaz derler![]()
regal raptor 250 dde9
antalya
B Rh (+)ben debrıyajımı yedım bence 1.vıtes en ıyısı durduk yere masraf acmayın kendınıze :/
antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36
Regal Raptor DD250 E-10
İstanbul
AB Rh (+)2. viteste stabil kalkisi 1. vitesteki gibi debriyaj kullanarak yakalayamazsiniz 2. viteste debriyaji daha hassas kullanip yavas kalkinca ayni yumusakligi sagliyoruz da zaman kaybindan baska bir sey degil trafikte :]

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)Mühendislerimiz oturmuş düşünmüşler yapmışlar. 1. vitesi koydularsa vardır bir bildikleri. :mrgreen: 2. vites motoru yoracaktır diye düşünüyorum....
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)Regalin şanzımanı şakaya gelmez. aman dikkat et gereken viteste kalk gereken viteste dur şanzuman dişlisinin değişimi 1000 lira komple şanzıman değişiyor![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)