arkadaşım 2013 model dd 150e 2f aldı tamda senin aradığın fiyata başlangıç olarak güzel bende 250 lik olanı var beraber yola çıktığımızda kafa kafaya gidiyoruz bence bi bak derim hoşuna gidecektir...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)arkadaşım 2013 model dd 150e 2f aldı tamda senin aradığın fiyata başlangıç olarak güzel bende 250 lik olanı var beraber yola çıktığımızda kafa kafaya gidiyoruz bence bi bak derim hoşuna gidecektir...
Yok
İstanbul
A Rh (+)Kafamda o vardı zaten.Hem araların da en ucuzu hem şekil falanda biraz güzel.Gittim Motobull'a da denedim motoru ama sıfırı 4000-4500 tl.İkinci eli 3500 tl.Yaza artar birde fiyatlar o yüzden zor gibi gözüküyor.Ama bulabilirsem direk alırım tabi.Sonuçta satışı da kolay regallerin.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Alttaki linteki makina fena değil iş görür gibi bir bak istersen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50320606/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41176750/detay
Yok
İstanbul
A Rh (+)İstanbul'da oturuyorum ben yaa :( Ama güzel makina.Ben 2006 lar falan sorun çıkartır diye pek dikkat etmiyordum.Birşey sorucam yaza 150cc lerin fiyatı tahminen ne kadar olur.Sen bilirsin yıllarını vermişsin![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)150 cc makinaların talebi fazla olmadığı için sıfır hariç çok fiyat farkı olmaz ama net birşey söylemek zor
Tekirdağ uzak sayılmaz eski kasada olsa 250 cc makina alınabilir 2 inciel makinada ufak tefek sorunlar olur Şanzumanı 20.000 km lerde yenilenmek ister masraflıdır alırken ustaya kontrol ettirmek lazım onun dışında dayanıklıdır sorunsuz keyifle kullanırsın![]()
Yok
İstanbul
A Rh (+)Peki 0 bir spyder alınca değiştirilmesi gerekilen parçası veya herhangi birşeyi varmı.Mesela CBR125 kullanıcıları 0 tekerlerden pek memnum olmuyorlar.Özellikle arka tekeri alındığında değiştiriyorlar.Regal de varmı böyle bir sorun ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)