150e-2 motorun ilk ve sonrası yağ değişim km.leri kaçtır ve kaç lt. Yağ alıyor. Tavsiye ettğiniz bir yağ markası varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR/DD150E-2
Konya / Ereğli
0 Rh (-)150e-2 motorun ilk ve sonrası yağ değişim km.leri kaçtır ve kaç lt. Yağ alıyor. Tavsiye ettğiniz bir yağ markası varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
RR/DD150E-2
Konya / Ereğli
0 Rh (-)Celil abi Kaç lt.yağ alıyor. (150E-2)
2014 Hyosung GV250 EFI
Ankara
A Rh (+)Konuyu hortlatmış olacağım ama 150 e-2'nin tam olarak kaç lt yağ aldığını öğrenebileceğimiz bir yer mevcut mudur acaba? Ben bir kaç gün önce yağ değiştirdim, 1 lt yağ koydum ama sanki 200 ml kadar daha koymam gerekiyor gibi hissediyorum. Yani 1.2-1.3 lt hacmi var gibi geliyor. Az veya fazla yağla kullanmak istemediğim, yağ ölçüm çubuğundan da çok sağlıklı bir kontrol yapılamadığını düşündüğüm için motosikletle ilgili bir yerde bu yağ hacmiyle ilgili bilgi bulabilir miyim diye bakınıyorum. Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)emrah abı selamlar yaklasık 1 lıtre alır tek sılındırlı oldugu ıcın abı 1 lıtre koyduysan sorun etme kendıne bunu ıcın rahat etmıyorsa sanayıde bırınede sorabılırsın fazla koyarsanda motora yag yaktırmaya baslarsın
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor D-150e2
İstanbul-sultangazi
A Rh (+)1 hafta öncesine değiştirmiştim 1.3 litre yağ alıyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)