Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Halilcan Ylmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halilcan yılmaz
    ögrenci
     Regal Raptor dd250 e-9 2006
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

motorumu satmak istiyorum.

öncelikle selamün aleyküm abilerim benim motor bildiginiz üzere yağ yakıyor ve tahmini olarak krank kolunda boşluk var tak tak ses geliyo ama alacak kişinin bilgisi yoksa fark edecegini sanmam benim fark etmedigim gibi :D 3.450 tl verdim 34.950 km de aldım 37 bin oldu motor şimdi ben bunu satmak istiyorum malüm cezalar yedim falan derken 7 8 mılyara patladı illet ettim ben bu motordan kurtulucam kısacası bunu ne kadara satabilirim tahmini ne eder bunun fiyatı ne önerirsiniz

Mustafa Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa hoca
    öğretmen
     dominar 400
     istanbul
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    15
    Aleykümselam halil geçmiş olsun kardeş, yüksek kmde almışsın haliyle yüksek kmde satıyorsun, masrafı düşmen icabeder, böyle olunca ölücüler hücum eder, hakkında hayırlısı piyasayı kontrol et az çok kafanda bir fiyat belirecektir
    Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
    yaprakla yağmurun aşkı meselâ
    kim olsa serpilen coşturuyor bizi
    ...
    Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
    belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
    hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
    yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
    hayatımıza kendi adımızla başlardık

halilcan yılmaz
    ögrenci
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mustafa Hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aleykümselam halil geçmiş olsun kardeş, yüksek kmde almışsın haliyle yüksek kmde satıyorsun, masrafı düşmen icabeder, böyle olunca ölücüler hücum eder, hakkında hayırlısı piyasayı kontrol et az çok kafanda bir fiyat belirecektir

usta piyasada 40 bın km de makınaya 4 bin tl fiyat çekende var ben 2.500 tl ye bırakabilsem kafi battım 17 yaşında gırtlagıma kadar borç içindeyim :S

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Halilcan senin durumunu yakından biliyorum şanssızlık yakanı bırakmadı malesef makinayı bu durumda satman biraz zor alıcı bulsan bile masrafı düşünce geriye pek birşey kalmayacaktır eski kasaların şanzuman ömrü ortalama 25bin motor ömrü 40 bin gibidir bu durumdaki makinayı alırken bunları göze almak lazım piyasada km si yüksek olsada yürür durumda 2500 - 3000 tl ye makina var gerisini sen hesapla

halilcan yılmaz
    ögrenci
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Halilcan senin durumunu yakından biliyorum şanssızlık yakanı bırakmadı malesef makinayı bu durumda satman biraz zor alıcı bulsan bile masrafı düşünce geriye pek birşey kalmayacaktır eski kasaların şanzuman ömrü ortalama 25bin motor ömrü 40 bin gibidir bu durumdaki makinayı alırken bunları göze almak lazım piyasada km si yüksek olsada yürür durumda 2500 - 3000 tl ye makina var gerisini sen hesapla

ah be abim çok çektim sen biliyosun :( satarsam satılır satamazsam zaten işe girdim yeni makına alıp bunu benzın döküp yakıcam :'(

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Halilcan Ylmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah be abim çok çektim sen biliyosun :( satarsam satılır satamazsam zaten işe girdim yeni makına alıp bunu benzın döküp yakıcam :'(
    işe girdiysen motorun parçaları ufak ufak al kenara at hazır olduğunda güzel bir ustaya yaptırırsan sonrasında sorun yapmaz veya kredi kartı bulabilirsen ali ustayla konuşalım sana kaç taksit yapabilirse taksitlendirelim ama çok taksit yapamaz belki 3-4 taksit anca olur

halilcan yılmaz
    ögrenci
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işe girdiysen motorun parçaları ufak ufak al kenara at hazır olduğunda güzel bir ustaya yaptırırsan sonrasında sorun yapmaz veya kredi kartı bulabilirsen ali ustayla konuşalım sana kaç taksit yapabilirse taksitlendirelim ama çok taksit yapamaz belki 3-4 taksit anca olur

canım abim ya herşeyi bi yoluna koyduktan sonra haber veririm sana ali ustayla konuşuruz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)